Problém s Pingem Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15904
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod ITCrowd » 26 říj 2018 18:21

Tak aby bylo jasno - schováváš se frázi, že tomu nerozumíš. Tazatelé, kteří opravdu nerozumí, si vždy pečlivě přečtou, co mají dělat. maximálně se doptají na něco, co jim jasné není. Ty ses vykašlal jak na pravidla, tak na přečtení postupu diagnostiky, a to opakovaně. To, že by sis prohlédl podobná témata, abys věděl, jak to má vypadat, tím ses nezatěžoval vůbec. Těžko pak můžu mít jistotu, že uděláš přesně to, oč jsi žádán. A to je bohužel nutné.
Máš poslední šanci.
Vzhledem k popsanému rozdílnému chování mezi WiFi a bez WiFi.
Jaký máš modemrouter? Přesný typ a výrobce.
WiFi jsi vypnul jak?
Odhaduji, že máš nějaký typ DSL připojení - jakou máš rychlost?


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Reklama
askaaska97
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod askaaska97 » 29 říj 2018 12:52

Poskytovatel: O2
Tarif: Internet OPTIMAL HD Plus
Modem: COMTREND VR-3026e v2
Ty připojení: kabelem přes pevnou linku
Rychlost přikládám v příloze
Wifi jsem vypl tak že jsem šel na 10.0.0.138 (IP routeru? asi)
A tam jsem šel do Wireless Enable Wireless - Takhle to aktivuji nebo deaktivuji (Screen v pžíloze)
Děkuji moc za ochotu :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15904
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod ITCrowd » 29 říj 2018 14:10

Podívej, to fakt nepůjde.
Nechtěl jsem po tobě ani poskytovatele, ani tarif. Zato jsem chtěl rychlost a ta tu chybí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

askaaska97
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod askaaska97 » 29 říj 2018 15:37

Tak podívejte,musíte být konkretnější s tou rychlostí. Cituji jakou máš rychlost? Přidal jsem přílohu obrazku kde mám rychlost stahování/nahrávání,pokuď potřebujete jinou rychlost např připojení nebo čeho ješte,tak bych poprosil,zda-li je to možné,jak jí zjistím.
Děkuji za vaši trpělivost.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15904
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod ITCrowd » 29 říj 2018 15:43

Dohadovat se nebudu. Jasně jsi dotázán na rychlost pravděpodobně DSL připojení. Kdybych chtěl po tobě screen z rychlost.cz, napsal bych, že chci screen.
A jestli sis myslel, že mi hodíš providera a tarif a já si vše dohledám sám, tak to jsi na omylu.
Jiní, co nerozumněli a přišli s podobným problémem až po tobě jsou už dávno hotovi.
Zaplať si technika, opravdu to nemá smysl.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

askaaska97
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: Problém s Pingem

Příspěvekod askaaska97 » 29 říj 2018 16:31

Cituji vaše slova: Maximálně se doptají na něco, co jim jasné není. Slušně jsem se zeptal a poprosil,ale koukám že vaše ochota je velmi na slabé urovni.Chápu že jste nějaký vyšší (moderátor nebo něco takového a že tu máte učet 8 let) a jste unaven z těchto otázek lajků a blbců s prominutím,ale když jste se dal na tuto cestu pomoci tak to stím souvisí,nervy.Pokuď vás to už nebaví,tak věnujte svůj volný čas ke kreativnějším věcem,ale vylévat zlost a být nepříjemný k lidem nemusíte.
Děkuji i tak,za váš drahocený čas a předem se omlouvám jestli se vás toto dotkne,ale co na srdci to na jazyku,jak se říká.
Jen tak pro zajímavost,kdyby vás to zajímalo a někdy se zase nějaký "Blbec" který tomu nerozumí,který muže být i věkově starší než vy a bude mýt podobný problém jako já,tak aby ste ho neurazil s vašima odpověďmi vám řeknu čím to bylo.
Jak jsem na začátku zmínil,tak ping vyskočí pokuď připojím zařízení k WIFI,ono to není tím že připojím zařízení WIFI tak začně WIFI blbnout,ale jo to tím Mobilem.Je to sice k neuvěření a nevím čím je to způsobeno,ale dělá to aplikace Galerie která je od počátku nainstalovaná v mobilu,zjistil jsem to náhodou když jsem byl na PC a na mobilu a zapl jsem galerii a najendou ping vyskočil na 900,hned jsem galerii vypnul a ping ustal.Po několika testech jsem usoudil,že je to definitivně touto aplikací,dal jsem jí do Blokací(Zakázat) a vše je v pořádku jak má.
Děkuji za váš čas a doufám,když někdo bude mít podobný problém,tak ať si zkontroluje jestli není chyba v tom zařízení a né v připojení.
Dodatečné poděkování učivateli TRNX za milé odpovědi.
LOCK


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s pingem/packet-loss
    od Cloudy98 » 06 dub 2018 20:39 » v Sítě - hardware
    2
    580
    od Cloudy98
    06 dub 2018 21:02
  • Problémy s pingem- Chyba u poskytovatele nebo u mě ?
    od HribaStanislav350 » 25 srp 2018 22:03 » v Hry
    11
    1418
    od HribaStanislav350
    12 říj 2018 20:45
  • Problém
    od minhvoice » 04 dub 2018 19:53 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    384
    od petr22
    04 dub 2018 19:59
  • PRoblem z obrazovkou
    od T1M3R » 26 dub 2018 16:33 » v Vše ostatní (sw)
    3
    437
    od Pic
    26 dub 2018 20:51
  • Problém s tiskárnou
    od vasson » 29 dub 2018 11:53 » v Problémy s hardwarem
    3
    522
    od petr22
    30 dub 2018 07:07

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host