Problém z packet loss

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Johnyeno88
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Problém z packet loss

Příspěvekod Johnyeno88 » 18 bře 2020 00:43

Ahoj,

chci požádat o radu, už si nevím rady zkoušel jsem toho hodně na internetu ale nevím co s tím jelikož neumím dobře Anglicky.

Když hraji jakoukoliv hru tak běží plynule ale během toho na 1 sekundu vyskočí PACKET LOSS třeba na 12% a více a trhne se hra. A to se děje po docela krátkých intervalech.

když testuji svůj internet kdekoliv tak mám stabilních ping: 3ms download: 200Mbit/s upload: 190Mbit/s.

Volal jsem providerovi ten nic nevidí. Dnes mi měnili router tak jsem myslel že to pomůže a zase h.... :-D

Poskytovatel je airwaynet. Ovladače mám nejspíš všechny aktuální.

Zkoušel jsem do příkazového řádku napsat nějaký ten ping google -t vyhledal jsem to na netu a během toho mi to napsalo párkrát request timed out pokud to má nějakou spojitost :-D https://ctrlv.cz/bPmt

Budu rád za každou radu. Jestli potřebujete vědět o dost více tak napište co a pokusím se vám to říci, jelikož jsem amatér a nevyznám se v tom. :-D

Děkuji za ochotu



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2020 05:41

Vítej na PC-HELP!
Viz. můj podpis - Základní diagnostika sítě.
PEČLIVĚ PROSTUDUJ!
Zajímá mě:
- přesný typ a výrobce routeru
- výpis ipconfig -all
- screen z pingplotter
- rychlost internetu dle smlouvy
- způsob připojení k internetu
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Johnyeno88
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod Johnyeno88 » 18 bře 2020 10:03

Děkuji za rychlou odpověď. :-)

Typ routeru : Model no. N1 AC1200 Wireless Dual Band Gigabit Router
ipconfig : https://ctrlv.cz/qeQz
pingplotter : https://ctrlv.cz/flHN
rychlost internetu : 200/200 dle smlouvy.
Jsem připojený přes kabel.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2020 10:12

Tak aby bylo jasno - byl jsi jasně požádán, že výpis a screen máš dát sem, tak jak je to psáno v pravidlech, které jsi svou registrací schválil. Pokud ti dělá zatěžko je dodržovat, můžeš jít jinam.
A když chci výpis, tak chci výpis a ne screen. Jak udělat výpis je napsáno v článku, který jsi měl prostudovat.
Bez tvé spolupráce to nepůjde, a pokud jsi proti, je mi líto.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Johnyeno88
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod Johnyeno88 » 18 bře 2020 11:12

Microsoft Windows [Version 10.0.18363.720]
(c) 2019 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena.

C:\Users\Admin>ip config /all
'ip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\Admin>ipconfig /all

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : DESKTOP-0D7TRF1
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : netis

Ethernet adapter Ethernet:

Connection-specific DNS Suffix . : netis
Description . . . . . . . . . . . : Intel(R) Ethernet Connection (7) I219-V
Physical Address. . . . . . . . . : 30-9C-23-AD-84-8D
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::4c7e:2fbc:72cb:f683%3(Preferred)
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.101(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : středa 18. března 2020 9:45:16
Lease Expires . . . . . . . . . . : čtvrtek 19. března 2020 9:45:15
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 53517347
DHCPv6 Client DUID. . . . . . . . : 00-01-00-01-25-FE-A9-F5-30-9C-23-AD-84-8D
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

jaký je velký rozdíl mezi screenem a výpisem'?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2020 11:53

1.
Návod:
Do kolonky "Target Name" zadáme adresu herního serveru

Tvůj herní server je google?

2.
jaký je velký rozdíl mezi screenem a výpisem'?
Velký. Takoví jako ty prostě něco screennou, jen aby to plácli do tématu. A já se pak musím zbytečně dožadovat opětovného dodání.

3. Že je výrobce tvého routeru Netis jsem si musel zjistit sám. Stejně jak ti musím podruhé říkat, abys udělal pořádně, co jsi měl udělat napoprvé. Co ti není jasné na pojmu "pečlivě prostuduj!" ?

Nicméně, spokojíme se tedy s gůglem. K tomu ti řeknu asi tolik - výpadky (vzhledem k pravidelnosti) jsou pravděpodobně způsobeny režií providera. Např. k omezení rychlosti, či podobně.

Dodatečně přidáno po 8 minutách 21 vteřinách:
Ještě dodám, že ty píšeš o packet loss 12%. A sem plácneš cosi, kde nejsou ani dvě procenta. Co se z toho tak asi dá poznat?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Johnyeno88
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod Johnyeno88 » 18 bře 2020 12:45

Já se na začátku omluvil že jsem amatér a vůbec tomu nerozumím jen jsem si zjišťoval co mi dělá bordel ve hře chtěl jsem poradit. Nevím kde zjistím herní server.
Chápu že pro tebe to jsou maličkosti a poradíš si s tím sám, pač se o to zajímáš a jsou to pro tebe prkotiny,ale já to mám jinak.
A omlouvám se za tvůj drahocenný čas, už nebudu obtěžovat. Chápu že jsem nedodal vše co potřebuješ, ale radši si to zařídím jinde.

Protože:

"TAKOVÍ JAKO TY"..... Krásný jednání! Tvá arogance je ****.

přeji krásný den

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19304
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod ITCrowd » 18 bře 2020 13:22

Budeš se divit, ale existují i takoví, kteří nejen, že poctivě prostudují, co mají dělat, ale ještě si projdou mnou řešená stejná témata, aby zjistili, co mají dělat.
A teprve poté, co neví, tak se zeptají.
Je asi 20% takových, jako ty. Ani si pořádně nepřečtou, co mají dělat, hodí sem něco (však on si rádce už nějak poradí) a zásadně odmítají spolupracovat na řešení SVÉHO! problému. A když jim napíšu, že bez jejich spolupráce to opravdu nepůjde, tak jsou z nich amatéři a já jsem arogantní.
Přesně takoví jako ty, místo, aby spolupracovali, tak "PEČLIVĚ PROSTUDUJ!" pro ně znamená, že se čtením ani nenamáhají, a už za minutu vloží příspěvek naprosto k ničemu. A to se ani nenamáhají prostudovat stejná témata. A všem je vrozená neúcta k pravidlům fóra.
Nevím proč to tak je, ale je to tak. Za můj přístup si můžeš jen sám. O tom by mohli vykládat ti, kteří řešení dostali.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Johnyeno88
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém z packet loss

Příspěvekod Johnyeno88 » 18 bře 2020 13:26

Ok. Jak už jsme zmiňoval omlouvám se. Dál už to nebudeme řešit, nemá to cenu. Pro tebe je to automatika pro mě prostě ne.

Děkuji za ochotu
Ahoj.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Packet loss
    od MatyVosma » 26 srp 2019 21:32 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    1067
    od MatyVosma
    26 srp 2019 21:45
  • Packet loss
    od CHNO » 24 črc 2020 20:12 » v Vše ostatní (inet)
    4
    310
    od CHNO
    25 črc 2020 17:45
  • Packet loss a výpadky internetu
    od Fleexio » 12 dub 2020 13:19 » v Internet a internetové prohlížeče
    12
    849
    od petr22
    12 dub 2020 16:26
  • Fortnite - ping okolo 30 ms, ale packet loss 1-5 %
    od panpocitac123 » 27 úno 2020 21:45 » v Vše ostatní (inet)
    2
    919
    od ITCrowd
    27 úno 2020 21:57
  • Vysoký paket loss
    od mates1570 » 21 zář 2019 23:18 » v Sítě - hardware
    3
    1223
    od mates1570
    23 zář 2019 13:47

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů