Ahoj, mam CMS wordpress, stranku Hello world jsem vymazal , kde se dalo i z kose :) a uz nevim, kde by co mohlo vice byt.
Nicmene stalo se mi, ze stranku google zaindexoval a potreboval bych , co napsat do robots.txt, aby se jen tahle stranka stahla, vymazala z indexu.
Pomohlo by toto: Disallow:/2020/08/hello-world/ nebo www.mojestranka.cz/2020/08/hello-world/
Vubec nemohu najit prispevky v adresarove strukture wordpressu. Nevim, kde jsou ulozeny, kdybych to vedel, zakazal bych indexaci adresare a bylo by.
Dekuji za pomoc
Vymaz stranky z indexu Google
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vymaz stranky z indexu Google
Ve WP už jsem dlouho nedělal, rychlejší odpověď dostaneš určitě na jejich fóru nebo podpoře, naposledy odpověděli rychle.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Vymaz stranky z indexu Google
shockwave píše:Ahoj, mam CMS wordpress, stranku Hello world jsem vymazal , kde se dalo i z kose :) a uz nevim, kde by co mohlo vice byt.
Nicmene stalo se mi, ze stranku google zaindexoval a potreboval bych , co napsat do robots.txt, aby se jen tahle stranka stahla, vymazala z indexu.
Pomohlo by toto: Disallow:/2020/08/hello-world/ nebo http://www.mojestranka.cz/2020/08/hello-world/
Vubec nemohu najit prispevky v adresarove strukture wordpressu. Nevim, kde jsou ulozeny, kdybych to vedel, zakazal bych indexaci adresare a bylo by.
Dekuji za pomoc
Stručný návod najdete zde: https://jk-webdesign.cz/google-robots-no-index/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1951
-
od jurasek9
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 07:50
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4594
-
od Hoff
19 říj 2024 09:25
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 4936
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4247
-
od HelFix
08 úno 2025 14:27
-
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 1523
-
od zeus
09 čer 2025 22:08
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”