Mozila se spusti 2x
Mozila se spusti 2x
Zdravim, mam mensi problem. Kdyz kliknu na nejaky titulek, at je to na seznamu, tady, nebo kdekoliv jinde tak mi to na pozadi hodi dalsi prohlicec mozila se strankou google. Konkretne ted se mi to stalo kdyz sem najizdel tady do teto kategorie, tak pri kloknuti na : Internet a internetové prohlížeče, mi napozadi vyskocil dalsi prohlizec, nechapu proc to dela, vir snad nemam, noc nic nenasel, tak nevim...
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mozila se spusti 2x
Vlož log z programu HiJackThis do příslušné sekce. A nebo jestli nemáš v MF nějak špatně nastavené otevírání oken.
viewtopic.php?t=5119
viewtopic.php?t=5119
Naposledy upravil(a) defender3 dne 03 pro 2010 15:25, celkem upraveno 1 x.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se na Nástroje - Možnosti - Panely - co tam máš nastavené.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Omlouvam se ze odpovidam az ted...problem jsem vyresil...nainstaloval jsem si program Malwarebytes' Anti-Malware a je po problemu :-)
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”