Problémy s IE 9

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

romankovarik31
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Problémy s IE 9

Příspěvekod romankovarik31 » 21 črc 2012 11:00

Už jsem tu opět, už delší dobu mě zloběj funkce na IE 9, někdy když něco zadám do vyhledávání, tak to zamrzne a nic nevyhledává, nyní najednou přestala fungovat komunikace s Adobe Flash Readerem (např. se chci podívat na video na tn.cz a chce to na mě Adobe Flash Reader a při tom ho mám nainstalovaný) když si dám IE 9 např. na Maxthonu, tak je vše OK, jak vyhledávání, tak i přehrávání, ke kterému je potřeba Flash. Připadá mi to, jako by to zlobilo od jedné z aktualizací, je to možné? Díkajs za případnou radu, Roman

Reklama
romankovarik31
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Problémy s IE 9

Příspěvekod romankovarik31 » 22 črc 2012 11:29

Tak se vše nějak samo srovnalo, nebo je to možná tím, že jsem povolil lištu Google? Ale komunikace Adobe Flash stále nic. A jak zdůrazňuji, Adobe je stažený, všude funguje, pouze na tom IE 9 ne. Tak nevím co je kde zakázené a musím povolit. :-(

--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Črc 2012 21:40) ---

Tak už jsem vyřešil i to Adobe Flash, nyní ale nemohu stáhnout nějaký program, např. z stahuj.cz. Nezačně se to stahovat, po pár vteřinách mi to napíše že program přestal pracovat, a pak ho musím vypnout, tedy myslím IE 9. To mi též donedávna nedělalo. Jo a Norton mi nic nehlásí, že by to blokoval on.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”