Informace ve stavovém řádku u prohlížeče IE

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

mirek040
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Informace ve stavovém řádku u prohlížeče IE

Příspěvekod mirek040 » 12 lis 2006 11:16

Mám WiFi připojení k internetu přes AP svého poskytovatele.Problém mám při měření rychlosti s uploadem,který je povětšinou na nule (měřím na serveru Lupa). Download je dobrý,i přes 400 kbps.Nevím kde je příčina. Při zadání adresy do prohlížeče a oddentrování se ve stavovém řádku prohlížeče (naspodu) často objevuje v levé jeho části informace "Byl nalezen webový server, systém čeká na odpověď".V pravé části se objevuje informace "Neznámá oblast" a po načtení celé stránky včetně posledního obrázku se tato informace změní na "Internet".Načtení stránky je pomalé,neplynulé,trhané.
Potřebuji vědět jestli je problém s uploadem u poskytovatele nebo v mém PC a jestli s tím souvisí informace ve stavovém řádku, nebo proč mě takto informují (dříve,když problém s uploadem jsem neměl tak se tyto informace tak často nevyskytovaly, nebo jsem si jich nevšímal).
Používám IE, os Windows XPHome s SP2, AV avast poslední verze,dále Ad-aware a Spybot. Aktualizuji je a prověřuji PC víc než často.
Děkuji za jakoukoliv radu.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 12 lis 2006 11:54

Problém může být i tím, že linky na konkrétní adresu jsou přetížené a nebo na Wifi s Tebou sedí několik chronických stahovačů. Dělá to na všech adresách nebo jen na některých? Zkoušel jsi to v různou denní dobu, nebo je to stav trvalý?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

mirek040
nováček
Stav:

Příspěvekod mirek040 » 13 lis 2006 14:45

Je to jen na některých adresách,není to jev trvalý, v průběhu dne se vyskytuje dost často

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 13 lis 2006 16:41

Hlášky ve stavovém řádku jsou normální a vzhledem k tomu, že rychlost stahování se v průběhu dne mění, viděl bych příčinu ve vlastnostech připojení, případně ve schopnosti protějšku uploadovat, což jsou věci které prakticky neovlivníš - pokud nechceš nebo nemůžeš změnit poskytovatele.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 13 lis 2006 20:58

Vidím, že na tomto fóru ti aspoň někdo odpověděl v porovnání s dotazem na konkurenčním fóru. Asi jsou tu hodnější kamarádi.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

mirek040
nováček
Stav:

Příspěvekod mirek040 » 14 lis 2006 11:56

Díky všem kdo mě odpověděli a vysvětlili důvod problému. Po komunikaci s poskytovatelem se zdá,že problém bude u něho.
Skutečně musím pochválit všechny na tomto serveru a fóru, je pravda že na Lupě mě nikdo neporadil doposud.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”