Ahoj, mám domácí síť zapojenou dle přiloženého obrázku, kde bezdrátová tiskárna HP 3789 je napojena na router Archer C50 (192.168.1.2) a řeším problém, že pokud jsem napojen počítačem na uvedený router, tisk probíhá bez problému. Pokud se ale NTB...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď k vyřešení. Prohodil jsem mezi sebou routery C50 a AX1500 (viz obrázek na předchozí stránce), takže v cestě od AX50 byl v cestě k tiskárně AX1500. C50 je v okrajové části domu a není v cestě připojení NTB. Po restartu routeru AX50...
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém