Ahoj, mám domácí síť zapojenou dle přiloženého obrázku, kde bezdrátová tiskárna HP 3789 je napojena na router Archer C50 (192.168.1.2) a řeším problém, že pokud jsem napojen počítačem na uvedený router, tisk probíhá bez problému. Pokud se ale NTB...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď k vyřešení. Prohodil jsem mezi sebou routery C50 a AX1500 (viz obrázek na předchozí stránce), takže v cestě od AX50 byl v cestě k tiskárně AX1500. C50 je v okrajové části domu a není v cestě připojení NTB. Po restartu routeru AX50...
Posledních několik dnů řeším problém s připojením.
Komunikační programy jako Telegram, WhatsApp nebo Discord fungují, ale Chrome, Edge a TradingView mají problém a nenacitaji se nebo děsně pomalu.
chtěl bych se zeptat, zdali někdo nemáte zkušenosti a za předpokladu že ano, tak jaké, s poskytovatele internetu Pe3ny. V mé lokalitě vychází ze všech možností nejlépe, ale doposud jsem o tomto poskytovateli neslyšel, tak by mě...
Poslední příspěvek
Ahoj, nemám osobní zkušenost, ale internet našel hodně odpovědí:
Ahoj, zakoupil jsem nove monitory 2K ale moje GPU RTX3060Ti je na to pro hry již poněkud slabší, muj rozpočet je cca 15K, Děkuji za rady, PC je v popise
Poslední příspěvek
Jestli chceš mít pokoj na delší dobu, tak bych šel do 16GB. Navíc nikdy nevíš co si budeš chtít zahrát i jinýho.
rekonstruovali jsme byt (mj. jsme natahovali rozvody internetu skrz zdi, dříve nám vedly kabely po zemi podél zdí), zapojil jsem modem do sítě, ale co se nestalo - mám teď výrazně nižší rychlost internetu, než dříve. Platíme za 50Mb/s, takové...
Poslední příspěvek
Zkus připojit PC napčímo volným kabelem přes pokoj do modemu (ne ze zdi) a budeš vedět hned, kde je problém