Ahoj,
kdysi v roce 2005 jsem podobnou věc řešil, už si to samozřejmě nepamatuju, ale můžeš to zkusit.
Na http://www.outlook-tips.net/howto/recover_deleted.htm je návod, jak v pst souboru "znásilnit" hlavičku souboru pomocí nějakého HEX Editoru.
Na takto znásilněný pst soubor se pak nasadí scanpst.exe (tehdy jsem jej našel v adesáři C:\Program Files\Common Files\System\Mapi\1029\NT, na současné instalaci jej mám v C:\Program Files\Common Files\System\MSMAPI\1029). Položky, které ještě v pst souboru neprošly "komprimací", se obnoví.
Pak stačí v Outlooku otevřít tento znásilněný/opravený pst soubor a obnovené zprávy přesunout do regulérních osobních složek.
Pokud si dobře vzpomínám, obnovil jsem cca 80% pošty, ale záleží, jak dlouho od havárie to je.
JarZa
Ztráta veškeré pošty z outlooku Vyřešeno
Re: Ztráta veškeré pošty z outlooku
a určitě si ten pst soubor napřed zazálohuj, ten postup přes HEX editor a scanpst.exe může být destruktivní, tak pokud by to nevyšlo, ať máš základ pro další pokusy ...
Tento postup sem právě taky našla (jinde), jenže já vůbec nevěděla jak a které čsla mám přepsat. ne tvém odkazu je to lépe, takže sem to udělala a vytvořil mi nový archív - při scanpst.exe mi to napsalo, že našel 14 složek a 339 položek (mejlů, což by tak asi odpovídalo). Ale když dám import/export atd. tak mi to nenačte žádnej mejl
Nejde to z toho archivu dostat jinak?

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Tak ještě zkus nedávat import, ale otevřít ten napravený pst soubor v Outlooku přes menu Soubor/Otevřít/Datový soubor aplikace Outlook
Jinak bohužel neumím poradit, ale pokud máš někde kolem sebe nějakého IŤáka, tak by s tím už mohl pomoct.
JarZa
Jinak bohužel neumím poradit, ale pokud máš někde kolem sebe nějakého IŤáka, tak by s tím už mohl pomoct.
JarZa
Hm, tak je to asi v ... Toto taky nepomohlo. Akorát by mě zajímalo, proč to našel a nejde to otevřít.. Zkouším hladat na netu, jestli není něco, v čem by to šlo ještě otevřít a vydolovat z toho..Ale nic sem nenašla 

Tak ještě zkus ten pst soubor Otevřít nebo Importovat na jiném počítači s Outlookem.
Velikost (339 zpráv) by neměl být problém, to se vejde např. na flashku. Pokud by to jelo na jiném počítači, pak problém nebude v pst souboru samotném, ale někde v nastavení Outlooku.
JarZa
Velikost (339 zpráv) by neměl být problém, to se vejde např. na flashku. Pokud by to jelo na jiném počítači, pak problém nebude v pst souboru samotném, ale někde v nastavení Outlooku.
JarZa
Asi to ale musí být stejná verze outlooku, že? Mamka má totiž outlook expres a outlook 2007 nevím nikoho, že by měl...
Měnila jsi účet nebo identitu?
EssentialPIM 1.9 Free-dovede importovat data z Outlooku (i verze Express). Nabízí pohled na nejdůležitější úkoly ve formě náhledu EPIM Dnes.exe
OutBack Plus 4- záloha dat Outlooku.exe
R-Mail 1.4 build-nástroj pro obnovu vymazaných emailových zpráv v Outlook Expressu a poškozených .dbx souborů, kde MS Outlook Express ukládá složky emailových zpráv.exe
SafeMail 1.05-zálohování Outlook Express. Zálohuje adresář, poštovní a diskusní složky, účty, pravidla, podpisy, šablony, seznam blokovaných odesílatelů a všechna osobní nastavení.exe
OfficeFIX Office Data Recovery 5.15 SW 12MB obnovuje poškozené dokumenty vytvořené v MS Office.exe
Doplněk aplikace Outlook 2003- Zálohování osobních složek.exe
Doplněk pro aplikace Outlook 2007, 2003 a 2002- Zálohování osobních složek.exe
MAPILab File Recovery for Office 1.0 SW 2MB obnovuje smazané Office dokumenty.zip
EssentialPIM 1.9 Free-dovede importovat data z Outlooku (i verze Express). Nabízí pohled na nejdůležitější úkoly ve formě náhledu EPIM Dnes.exe
OutBack Plus 4- záloha dat Outlooku.exe
R-Mail 1.4 build-nástroj pro obnovu vymazaných emailových zpráv v Outlook Expressu a poškozených .dbx souborů, kde MS Outlook Express ukládá složky emailových zpráv.exe
SafeMail 1.05-zálohování Outlook Express. Zálohuje adresář, poštovní a diskusní složky, účty, pravidla, podpisy, šablony, seznam blokovaných odesílatelů a všechna osobní nastavení.exe
OfficeFIX Office Data Recovery 5.15 SW 12MB obnovuje poškozené dokumenty vytvořené v MS Office.exe
Doplněk aplikace Outlook 2003- Zálohování osobních složek.exe
Doplněk pro aplikace Outlook 2007, 2003 a 2002- Zálohování osobních složek.exe
MAPILab File Recovery for Office 1.0 SW 2MB obnovuje smazané Office dokumenty.zip
No, měla sem tam hozenou identitu mejlu na atlase a přidávala sem ještě seznam.. No a předtím sem archivovala mejly, ale nějak se to po... Ale obnova archívu vyšla, protože píše, že našel 339 položek, jen se prostě nenahrajou. Není nějaký program na otevření .pst kromě outlooku? Jinak je to asi už kompletně pryč
Zkoušela sem i spoustu obnovovacích programů, ale nalezené archívy už byly přepsané 

Tak to není identita (to jsou jména/nicky v Outlooku/Outlook Expressu), ale účet.
http://www.downloadjunction.com/product ... ch_key=pst
http://www.downloadjunction.com/product ... ch_key=pst
Nakonec díky tvému odkazu sem našla tento software http://www.filecart.com/details/37015/4 ... ftware.php, který mi sice nyní nepomohl, protože archiv už byl moc přepsaný (ale našel to, jen to už bylo přepsané). Takže pokud bude mít někdo problém jako já, doporučuji ihned archív zazálohovat a stáhnout tento software a myslím, že většinu v pohodě obnoví.
PS: pokud vám to nepude z tohoto programu uložit na plochu, tak se ozvite přes SZ nebo na icq, pošlu návod jak na to :-)
PS: pokud vám to nepude z tohoto programu uložit na plochu, tak se ozvite přes SZ nebo na icq, pošlu návod jak na to :-)