Potřeboval bych poradit s otevřením MOO(Microsoft Office Outlook). Moji známé přestal pracovat, má noťas s Vistama a najednou se nedal otevřít.Naskočí tabulka "Aplikace MOO nelze spustit. Okno aplikace Outlook nelze otevřít". Při mém pokusu o otevření mi to napsalo hlášku "Aplikace MOO nelze spustit. Argument příkazového řádku je neplatný.Ověřte použitý přepínač." Bohužel nevím si stím rady
Office Outlook se neotevírá Vyřešeno
Office Outlook se neotevírá
Ahoj lidi,
Potřeboval bych poradit s otevřením MOO(Microsoft Office Outlook). Moji známé přestal pracovat, má noťas s Vistama a najednou se nedal otevřít.Naskočí tabulka "Aplikace MOO nelze spustit. Okno aplikace Outlook nelze otevřít". Při mém pokusu o otevření mi to napsalo hlášku "Aplikace MOO nelze spustit. Argument příkazového řádku je neplatný.Ověřte použitý přepínač." Bohužel nevím si stím rady
Děkuji za jakou koliv pomoc. Díky Petr
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Office Outlook se neotevírá
Křišťálovou kouli jsem ještě nenafasoval, tak mi budeš muset napsat verzi Office.
Co start Outlooku v nouzovém režimu (Outlook /safe), otevře se?
Co start Outlooku v nouzovém režimu (Outlook /safe), otevře se?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Promiň,člověk si to občas neuvědomí. Verze je to 2007. V nouzovém režimu otevřít nejde.
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Projdi si toto vlákno. Třeba pomůže
http://jnp.zive.cz/Poradna/Outlook-2007 ... tanswers=1
http://jnp.zive.cz/Poradna/Outlook-2007 ... tanswers=1
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Dík za odkaz. ale nemúžu najít určitý soubor jako třeba AppData, řekl bych, že to možná bude jeden z problémů.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Pokud mizí data, doporučuji zkontrolovat disk s případnou opravou chyb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Office Outlook se neotevírá Vyřešeno
Složka C:\Users\<uzivatel>\Appdata je skryta => je tedy potreba zapnout zobrazeni skrytych a systemovych souboru.
Jinak spolehlive reseni je:
V Ovladacich panelech systemu je panel "Posta". Ten otevri
v panelu Posta dej "Zobrazit profily" -jedna se o neco podobneho jako profily uzivatleske, zde je ulozeno nastavnei outlooku. Ted tam pravdepodobne bude profil jeden, nazvany "Outlook".
dej tlacitko Pridat - vytvoris novy profil, pojmenuj ho jinak (napr. jmenem uzivatele), \
budes muset nastavit znovu emailovy ucet (jmeno, email, hesla, servery apod., krome hesla se vsechno da zjistit z puvodniho profilu, ktery taky otevres pres tento ovladaci panel)
Po vytvoreni noveho profilu uz jen v seznamu profilu nastavis, ze se Outlook 2007 ma vzdy spoustet s novym profilem. Potvrdis zmeny, zavres ovladaci panely, a znovu spustis outlook 2007. Pusti se ale prazdny (bez predchozich zprav).
Puvodni zpravy a kontakty dostanes do OUtlooku 2007 tak, ze v uz spustenem zvolis v nabidce Soubor - Import a Export.
Das "importovat postu ze souboru" nebo tak nejak, vyberes soubor PST a najdes predchozi soubory se starymi zpravami.
ty jsou prave ve slozce C:\Users\<uzivatel>\Appdata\Local\Microsoft\Outlook = jmenuji se Outlook.pst, Archive.pst apod
Pozor, novy soubor se vytvari automaticky s novym profilem. muze jmenovat treba Outlook2.pst - poznas ho podle data vytvoreni nebo velikosti, bude podstatne mensi nez ty stare. Importuji se pouze stare soubory.
Pisu to z hlavy,... snad si to pamatuju spravne :-) kdyby neco nebylo jasne, napis sem :-)
Jinak spolehlive reseni je:
V Ovladacich panelech systemu je panel "Posta". Ten otevri
v panelu Posta dej "Zobrazit profily" -jedna se o neco podobneho jako profily uzivatleske, zde je ulozeno nastavnei outlooku. Ted tam pravdepodobne bude profil jeden, nazvany "Outlook".
dej tlacitko Pridat - vytvoris novy profil, pojmenuj ho jinak (napr. jmenem uzivatele), \
budes muset nastavit znovu emailovy ucet (jmeno, email, hesla, servery apod., krome hesla se vsechno da zjistit z puvodniho profilu, ktery taky otevres pres tento ovladaci panel)
Po vytvoreni noveho profilu uz jen v seznamu profilu nastavis, ze se Outlook 2007 ma vzdy spoustet s novym profilem. Potvrdis zmeny, zavres ovladaci panely, a znovu spustis outlook 2007. Pusti se ale prazdny (bez predchozich zprav).
Puvodni zpravy a kontakty dostanes do OUtlooku 2007 tak, ze v uz spustenem zvolis v nabidce Soubor - Import a Export.
Das "importovat postu ze souboru" nebo tak nejak, vyberes soubor PST a najdes predchozi soubory se starymi zpravami.
ty jsou prave ve slozce C:\Users\<uzivatel>\Appdata\Local\Microsoft\Outlook = jmenuji se Outlook.pst, Archive.pst apod
Pozor, novy soubor se vytvari automaticky s novym profilem. muze jmenovat treba Outlook2.pst - poznas ho podle data vytvoreni nebo velikosti, bude podstatne mensi nez ty stare. Importuji se pouze stare soubory.
Pisu to z hlavy,... snad si to pamatuju spravne :-) kdyby neco nebylo jasne, napis sem :-)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Podle odkazu na vláknpo od mike007 jsem odstranil vše, až na ty dva soubory(Archive.pst a Outlook.pst) ale bez výsledku.Vytvářet nový profil se mi moc nechce. Co dál doktore?
- mike007
- Master Level 7.5

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Nic jiného ti nezbyde než ten profil vytvořit.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Děkuji všem za rady a čas-nový profil to vyřešil.Dík Petr 
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2563
-
od Havlos
Zobrazit poslední příspěvek
28 říj 2025 21:12
-
- 1
- 3328
-
od elninoslov
03 led 2025 17:28
-
- 9
- 8279
-
od Corve
30 zář 2025 18:54
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 5356
-
od Gerete
10 dub 2025 13:48
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 11127
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-