Vážené dámy, vážení pánové,
mám prosbu dotýkající se testíků vyhotovených pro účely „ÚČETNICTVÍ“ viz textová příloha. Jedná se mi o prográmky (např. v Excelu nebo i jiném) Vámi vyhotovené k této oblasti (samozřejmě jsem přístupný i tyto uhradit). Mělo by se jednat o prográmek, na způsob např. výuky cizích jazyků (vyhodnocení znalostí) atd.
Děkuji.
Test znalosti účetnictví Vyřešeno
Test znalosti účetnictví
- Přílohy
-
- Osnova účetnictví.doc
- Orientační osnova
- (95 KiB) Staženo 244 x
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Test znalosti účetnictví
Budeme trochu počítat:
jedná se celkem o asi 6 500 otázek. Když na zformulování jedné otázky budu počítat v průměru 2 minuty, vychází to na 13 000 minut, což je cca 215 hodin. Když budu hodně levný a budu si počítat 100,-Kč za hodinu, udělám to pro tebe za kulantních 21 500,- Kč. Bereš?
jedná se celkem o asi 6 500 otázek. Když na zformulování jedné otázky budu počítat v průměru 2 minuty, vychází to na 13 000 minut, což je cca 215 hodin. Když budu hodně levný a budu si počítat 100,-Kč za hodinu, udělám to pro tebe za kulantních 21 500,- Kč. Bereš?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
to mmmartin:
To bys byl tedy zatracene levny. Lekari vycislili naklady na jednu neschopenku 100,- Kc bez postovneho a vyhotoveni zdaleka netrva jednu hodinu.
To bys byl tedy zatracene levny. Lekari vycislili naklady na jednu neschopenku 100,- Kc bez postovneho a vyhotoveni zdaleka netrva jednu hodinu.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tím jsem chtěl pouze tazatele nalákat. Všimni si té opatrné a zcela nezávazné formulace 
V momentě kdy dojde na lámání chleba samozřejmě přitlačím!Když budu hodně levný a budu si počítat 100,-Kč za hodinu

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Re: Test znalosti účetnictví Vyřešeno
Moji drazí přátelé,
mám radost z nabídky od "mmmartin"
, ale bohužel v současné době musím na tuto rezignovat a musím jenom poděkovat.
Má úvaha směřovala spíše na bývalé (úspěšné!) absolventy, kteří by mohli mít tyto okruhy zpracovány a v současné době jim již leží zcela nevyužité ve stolní zásuvce.
Ale do budoucna slibuji, jakmile (a jestli vůbec dostuduji!)
získám prvního bonitního zákazníka, navržená cena nebude, promne žádným problémem a potom se můžeme samozřejmě domluvit.
P.S.: Jinak se omlouvám: Přiložené okruhy měli sloužit pouze jako vstup do tématu, tak aby bylo možno právě těm úspěšným studentům se podívat, jestli k tomuto tématu něco nevlastní. Nebylo účelem a ani požadavkem z mé strany na jejich vypracování.
Díky
mám radost z nabídky od "mmmartin"

Má úvaha směřovala spíše na bývalé (úspěšné!) absolventy, kteří by mohli mít tyto okruhy zpracovány a v současné době jim již leží zcela nevyužité ve stolní zásuvce.
Ale do budoucna slibuji, jakmile (a jestli vůbec dostuduji!)

P.S.: Jinak se omlouvám: Přiložené okruhy měli sloužit pouze jako vstup do tématu, tak aby bylo možno právě těm úspěšným studentům se podívat, jestli k tomuto tématu něco nevlastní. Nebylo účelem a ani požadavkem z mé strany na jejich vypracování.
Díky
Windows 10 Home, verze1809, 64 bitový oper.sys.,platforma x64, RAM 8 GB, procesor Intel® Pentium ® CPU B960 @ 2,20GHz.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Test základní desky Asus Prime B650M-K
od KingGustavo » 30 čer 2024 18:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4042
-
od FlanK3r