Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2847
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 08:49

V přiloženém souboru (vytvořeno ve WORD 2013) je text "F6"tučně. Když označím celý text CTRL+A, a dám celý text že chci tučně CTRL+B, tak "F6" přestane být tučné. Dřívější verze Wordu tohle nedělala, zůstalo vše tučné.

Jak lze tuto funkcionalitu vypnout, aby i to "F6" zůstalo tučné?

(Přitom na řádku 2 to funguje správně - tučný text zůstane tučný.)

Dodatečně přidáno po 1 minutě 47 vteřinách:
Když mám dlouhý několikastránkový text, tak opravovat tyhle "chyby" ručně, je vopruz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21716
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod ITCrowd » 20 lis 2020 10:51

Můžu bohužel jen potvrdit, že word2016 se chová úplně stejně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod sojkin626 » 20 lis 2020 11:38

Také potrvzuji, verze 2016. Jinak na editoru Google Docs toto funguje tak jak si přeješ, ale ohledně Office jsem momentálně nic o tomto přizpůsobení nenašel.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8890
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod mmmartin » 20 lis 2020 11:43

WORD 2019 stejné.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 10

JuRas
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: červenec 16
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod JuRas » 20 lis 2020 11:44

Jediná pomoc na kterou jsem přišel je dát označit vše, kopírovat a vložit do nového word dokumentu s možností vložení zachováním formátování zdroje. Pak to funguje jak by mělo. Pokud to vložíš s možností vložení použít cílový motiv, tak to bude dělat neplechu opět.

cmuch
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1540
Registrován: březen 11
Bydliště: Drsná Vysočina :D
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod cmuch » 20 lis 2020 14:17

Word2016 Profesional Plus se chová tak jak potřebuješ.

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2847
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 15:23

ITCrowd + sojkin626: to tedy asi nemáte verzi Word2016 Profesional Plus, když to cmuchovi funguje, je to tak?

Tak mi asi zbývá ta možnost kopírování co napsal JuRas. Alespoň nějaké řešení...

Mrkvosoft už asi opravdu na soft kašle ... :evil:

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21716
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod ITCrowd » 20 lis 2020 15:37

Bude to nějaká ptákovina v nastavení. Když si v lajně nahoře nastavím silné písmo jak potřebuji, tak mi to změní všude:
Word1.png
word2.png


Není to bůhvíjaké řešení, musíš klikat, ale funguje to.
Licence je standard.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2847
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 20 lis 2020 16:00

To sice funguje, ale tím se mi změní styl, a tím se změní i jiné hodnoty.

Uživatelský avatar
Grimm
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 128
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod Grimm » 20 lis 2020 22:35

Tak sem otestoval Word 2007, 2016 a 2019 a všechny verze se chovají shodně. Stejně jako u Cmucha, tedy podle tvého přání. Nic zvláštního sem při instalaci nenastavoval.
Jinak 2016 i 2019 jsou Prof. +

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod sojkin626 » 21 lis 2020 09:32

atari píše:ITCrowd + sojkin626: to tedy asi nemáte verzi Word2016 Profesional Plus, když to cmuchovi funguje, je to tak?

Tak mi asi zbývá ta možnost kopírování co napsal JuRas. Alespoň nějaké řešení...

Mrkvosoft už asi opravdu na soft kašle ... :evil:


Mám verzi Pro plus.
Ani jsme o tom nevěděl, ale neměl jsem Office aktualizovaný teď po aktualizaci mi to funguje.
Nedíval jsem se co jsem měl před aktualizací za build, ale teď je to funkční tak jak potřebuješ.
office pro plus 2016.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2847
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Proč nefunguje tučné písmo - WORD 2013 ?

Příspěvekod atari » 21 lis 2020 10:17

Je to zvláštní, každýmu to funguje jinak.

Zkusím v pondělí zkontrolovat aktualizace, a uvidíme.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Proč mi nefunguje nový procesor?
    od Hain3ko » 29 dub 2021 17:52 » v Problémy s hardwarem
    5
    319
    od petr22
    29 dub 2021 18:32
  • Outlook 2013 - obrázky v mailu.
    od Salvo » 14 črc 2021 19:26 » v Vše ostatní (bezp)
    3
    323
    od petr22
    15 črc 2021 10:04
  • Problikávající Excel a Word
    od cako01 » 20 led 2021 16:27 » v Vše ostatní (sw)
    3
    368
    od atari
    21 led 2021 12:13
  • Word - vlastní šablona
    od pepan321 » 01 lis 2021 20:05 » v Kancelářské balíky
    6
    166
    od pepan321
    01 lis 2021 21:30
  • Word - grafy - stanovení rozsahu dat
    od Matiseli » 24 dub 2021 06:39 » v Kancelářské balíky
    0
    396
    od Matiseli
    24 dub 2021 06:39

Zpět na “Kancelářské balíky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti