Microsoft Office 2007 za 1 349 Kč!
- LordX
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Microsoft Office 2007 za 1 349 Kč!
dnes mi přišlo PC Extra a v něm se objevila zajímavá nabídka: Microsoft Office 2007 za 1 349 Kč! více zde http://www.extra-publishing.cz/c/casopisy/office.htm
Zajímavé, ale nic pro mě.
Asi půldruha minuty jsem koketoval s myšlenkou, že bych si ty ofisy taky pořídil, ale vzápětí zafungoval vnitřní kontrolní mechanismus – vždyť je to jenom reklama na něco, co vůbec nepotřebuju.
Snad kdybych se živil psaním diplomových prací na zakázku
(ale tahle verze se stejně nesmí používat k výdělečné činnosti), leč vše, co potřebuji od kancelářského balíku, pro mě udělají ouplně zadarmo Open Office, ke kterým beztak sahám v průměru ani ne jednou za týden, protože textové informace si ukládám jako prostý text a když už nedejperun potřebuju nějakou tu kursivu, sáhnu radši po HTML/CSS.
Nanejvýš když ke mně doputuje nějaký ten doc, xls a podobná svoloč, kouknu se na to prohlížečkami daných formátů a je po ptácích.
A pokud potřebuju něco opravdu profesionálně vytisknout? Pak se spolehnu na své leč laické, přesto již léta nabývané typografické znalosti a firemní InDesign; co víc si mohu přát? (Věděl bych, nějakých bratru 30 papouchů na vlastní InDesign
)
Asi půldruha minuty jsem koketoval s myšlenkou, že bych si ty ofisy taky pořídil, ale vzápětí zafungoval vnitřní kontrolní mechanismus – vždyť je to jenom reklama na něco, co vůbec nepotřebuju.
Snad kdybych se živil psaním diplomových prací na zakázku

Nanejvýš když ke mně doputuje nějaký ten doc, xls a podobná svoloč, kouknu se na to prohlížečkami daných formátů a je po ptácích.
A pokud potřebuju něco opravdu profesionálně vytisknout? Pak se spolehnu na své leč laické, přesto již léta nabývané typografické znalosti a firemní InDesign; co víc si mohu přát? (Věděl bych, nějakých bratru 30 papouchů na vlastní InDesign

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8001
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 3
- 2188
-
od walderan