Po včerejší reinstalaci program fungoval normálně. Dnes jsem zapla počítač a když chci otevřít excel tabulku, kterou mám vloženou ve wordu, tak mi to oznámí: "Tento objekt byl vytvořen v aplikace Excel. Tato aplikace není v počítači naistalována. Checete-li objekt upravit, je nutné naistalovat aplikaci, ve které lze tento objekt otevřít." Přitom excel je funkčí! Netuší někdo, v čem může být problém? word opět ztratil návaznost na excel Vyřešeno
word opět ztratil návaznost na excel
Tak včera jsem předinstalovala kvůli problému s excel tabulkou ve wordu MSO a dnes je tu problém zpět.
Po včerejší reinstalaci program fungoval normálně. Dnes jsem zapla počítač a když chci otevřít excel tabulku, kterou mám vloženou ve wordu, tak mi to oznámí: "Tento objekt byl vytvořen v aplikace Excel. Tato aplikace není v počítači naistalována. Checete-li objekt upravit, je nutné naistalovat aplikaci, ve které lze tento objekt otevřít." Přitom excel je funkčí! Netuší někdo, v čem může být problém? 
Po včerejší reinstalaci program fungoval normálně. Dnes jsem zapla počítač a když chci otevřít excel tabulku, kterou mám vloženou ve wordu, tak mi to oznámí: "Tento objekt byl vytvořen v aplikace Excel. Tato aplikace není v počítači naistalována. Checete-li objekt upravit, je nutné naistalovat aplikaci, ve které lze tento objekt otevřít." Přitom excel je funkčí! Netuší někdo, v čem může být problém? Anna
Re: word opět ztratil návaznost na excel
Jaká je verze Office?
Mění se umístění či název jak zdrojového či čerpaného cíle (souboru)?
Sama jsem názvy neměnila. Ani do nového wordovského dokumentu mi najednou nejde vložit tabulka excelu. (Ty tabulky nemám uložné nikde samostatně, vždy jsem je vkládala a zároveň vytvářela přes "vložit tabulku"- "tabulku excel")
Anna
Můžeš ještě zkusit nainstalovat všechny opravy Office a SP balíčky, zda se problém nevyřeší. To jde jen když máš koupené Office nebo jsi dost šikovná, jinak to nezkoušej.
Re: word opět ztratil návaznost na excel Vyřešeno
Tak jsem stáhla všechny aktualizace. Po restartu počítače to opravené nebylo. Ve spodní liště (napravo) byl žlutý trojúhelník - aktualizace sevice pack 2 pro office. Když jsem ji spustila a následně restartovala PC, tak to konečně běží
a doufám, že už běžet zůstane. Moc díky za radu
Anna
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 13942
-
od Snekment
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 15:05
-
- 1
- 7012
-
od atari
07 kvě 2025 09:41
-
-
Excel 2016 - vzorec kombinace podmínek Příloha(y)
od MK_Vs » 08 led 2025 17:56 » v Kancelářské balíky - 5
- 5677
-
od lubo.
14 led 2025 00:51
-
-
- 5
- 5445
-
od atari