Je nějaký free text editor? po jakém sáhnout? Vyřešeno
Je nějaký free text editor? po jakém sáhnout?
Mám open ofice ale nejsem sním spokojen už ze školy se zvyklí na word je něco podobného pokud možno free? Doporučíte něco potřebuji na psaní, chtěl bych psát příběhy a knihu a word mě i opraví když potřebuji je něco takové free?
-
- Pohlaví:
Re: Je nějaký free text editor? po jakém sáhnout?
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Texťáků free by se našlo asi dost, ale je otázky jak by si poradily s češtinou a s opravami chyb se počítat asi nemůže.
/Také jsem používal FET na Sharpu/
/Také jsem používal FET na Sharpu/
No zkusím vaše odkazy. Děkuji.
-
- Pohlaví:
Kingsoft Office jsou také ve verzi - pokud vím, s určitými (minimálními) omezeními - zdarma. Úspěšně kopírují (rovnou můžu říct vykrádají) MS Office (verze zdarma kopíruje rozvržení Office 2003), ale to je jiná věc.
Kingsoft Office používám a je perfektní.Jediná nevýhoda je že nemá kontrolu českého pravopisu(je v angličtině).Jinak opravdu kvalitní balík,nezabírá moc místa na disku + blesková instalace.
Libre office.
Pokud si ale zvyklej na ribbon, tak jedině placenej MS office, nic jinýho ribbon nemá.
Pokud si ale zvyklej na ribbon, tak jedině placenej MS office, nic jinýho ribbon nemá.
Just Fucking Google It!
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To xlnc, tux: Kingsoft Office 12 již mají pas karet podobný MS Office 2010 http://www.kingsoftstore.com/software/writer
Více o kancelářském balíku MS Office na http://office.lasakovi.com/ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Project, OneNote)
Wordpad má ve win7 taky ribbon 

CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5
MB: MSI B450-A Pro
RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000
PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247
SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pidlo píše:Mám open ofice ale nejsem sním spokojen už ze školy se zvyklí na word je něco podobného pokud možno free? Doporučíte něco potřebuji na psaní, chtěl bych psát příběhy a knihu a word mě i opraví když potřebuji je něco takové free?
Open office i Libre Office mají kontrolu českého pravopisu, jen je třeba ji doinstalovat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12253
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00