Malé FPS Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Vratka2CZ
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Malé FPS  Vyřešeno

Příspěvekod Vratka2CZ » 25 bře 2014 19:56

Zdravim,
Chtěl bych se zpetat proč se mi seká hra jako FIFA 14 na NTB Lenovo G500 s I3- Ivy Bridge 2,4 GHz a s grafikou AMD HD 8750m, RAM 4GB, když by to měl v pohodě rozjet? Když v nastavená nastavim hru na MAX a vyhlazování na x4 či x2, tak tam neni vidět rozdil jen, že ty hrany jsou hnusné, ale hra jede plynule, ale až když je ukázka v re-playi tak se mi ten obraz seká a nevím proč.. Chtěl bych se zeptat zda mi to třeba nejede na Intel HD Graphics (integrovanou) a né na nesdílenou HD 8750m? Běh hry je plynulý, ale jak říkám když je re-play toho záběru tak je to trhané.. Je to tedy tim, že to jede na integrovanou a pokud jo kde se to dá přepnout na nesdílenou, a nebo to mají takto všichni?
Děkuji
Naposledy upravil(a) Vratka2CZ dne 25 bře 2014 20:20, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Re: Malé FPS

Příspěvekod Clorky » 25 bře 2014 19:57

Máš poslední ovládače?

Vratka2CZ
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Malé FPS

Příspěvekod Vratka2CZ » 25 bře 2014 20:21

Mám, zkoušel jsem aktualizovat ještě jednou, ale naspalo mi že mám nejnovější ovladač.
PS: Zkoušel jsem si stáhnout DEMO FIFA 13 a zde mám grafiku na max a vyhlazování na x4 a jede mi to s 60 FPS normálně ve hře i při re-playi, když ale spustim DEMO FIFA 14 tak mám ikdyž změnim kvalitu grafiky pořád 30 FPS. Je to tedy chyba té DEMO hry? Jelikož mi přijde divný když měním ve FIFA 14 grafikz z MAX na MEDIUM a vyhlazení nemám žádné či dám x2, tak mám pořád 30 FPS..

PS: Zjistil jsem, že je to demo hrou a plná hra mi jede stejně jako fifa 13 na 60 fps. Uzamykám

Zpět na “Hry”