Zdravím,mám velký pokles fps ve hrách (i ve starých jako třeba Vietkong v táboře 30fps).Myslím že vir to nebude (Full Scan v Malwerebytes...).Většinu těch poklesu ve hrách mám při nějakých efektu (Kouř,Ohen,Výbuch) Myslím že to bude ovladači GK (Mám nejnovější od AMD driver autodetect).Teploty jsou taky v poho,vážně nevím!
Podpis (AMD Athlon X4 740) Myslím že kdyby nestíhal vykreslovat tak by se sekl obraz třeba ale tohle je prostě že se koukám na jednu světovou stranu (Ve hrách) a fps se rapidně sníží....
Promin jsem asi trošku laik ale častice to myslíš jako vykreslovaní textur nebo tak? (A jak bych teda vysvětlil že kámoš který má 2gb ram,grafiku 500mb,a nějaký starý core duo a jde mu to plynule) Divné je že fpska se trošku mění když tam dám jiné ovladače GK
Problém mám stále,že když je nějakej efekt kouř,částice atd. tak fps hodně spadnout problém je že je to takto nehratelné např.hrajete hru hodíte granát,smoke atd a hra ze 90fps klesne na 30 a hned potom zas naskočí zpátky na 90 fps je to fakt hrozné nevím čím to je
Příspěvek píšu pro kamaráda, jelikož je méně technicky zdatný a problém jsem se mu snažili vyřešit my, nicméně nám došly náboje.
Kamarád má herní počítač, sestava: i9-9900KF, RTX 3080, základní deska ASUS PRIME Z390-P, 32(16) GB RAM...
ahoj, mám 6700xt a nějaké "novější " i5 12xxx tuším, ram 32gb a hru na ssd M2.
Jde o to že jsem včera zkoušel hru TAL, která běží na UE tak mám prostě stabilních 100fps+ avšak co vteřinu se mi to na milisekundy zasekává a je to nehratelné...
Poslední příspěvek
Dělal jsem přes noc reinstall woken, dneska budu zkoušet
Dodatečně přidáno po 19 vteřinách:
koukám že se podobný problém hemží na redditu tak snad se najde nějaky overall řešení
Sorry že sem zase píšu s nějakou svojí kravinou která pravděpodobně bude všem k smíchu ale už nevím jak jinak a kam pro pomoc.
Vlastním tuto sestavu:
Corsair 275R Carbide Series Tempered Glass Black
Fractal Design Ion+ 760W Platinum
GIGABYTE...
Poslední příspěvek
Problém vyřešen. Chyba byla na straně vodního chlazení které pravděpodobně odešlo úplně po 5 letech používání. Ihned po zapnutí se teploty pohybovali od 90-100°C jen na ploše a bez jakékoliv aktivity na počítači. Jelikož se jednalo o mého prvního...
Ahoj pročetl jsem si řadu českých a zároveň anglických diskusních fór a většinou se mluví o základu 8GB VRAM pro hraní her. Našel jsem na AMD komunitu která mluví o využití o více videopaměti třeba i 16GB nebo 20GB/24GB při špatné optimalizaci AAA...
Poslední příspěvek
Prosím vás o laskavost pokud tedy hledám místo na techpowerup.com ve vyhledávači Google budu to muset napsat takto:
+site:techpowerup.com and benchmark test performance and VRAM call of duty ww2