Rozjedu s tímhle Watch Dogs?
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozjedu s tímhle Watch Dogs?
Stáhnul jsem ho z ThePirateBay. Já totiž hry kupuji až když si je vyzkouším a usoudím, že mě ta hra bude bavit. Nehodlám vyhodit 900Kč jen tak z okna.
Petr Hnátek : Jo jasně, takže si projedeš a DOHRAJEŠ hru která tě bude bavit a budeš si jí kupovat, fuck logic?
WoW takže až vyjde Např. Mafia III tak si jí stáhneš, projedeš celou kampaň a pak by sis jí dkyžtak koupil kvůli (Jestli tam vůbec bude) Jízdě? Nice nice
WoW takže až vyjde Např. Mafia III tak si jí stáhneš, projedeš celou kampaň a pak by sis jí dkyžtak koupil kvůli (Jestli tam vůbec bude) Jízdě? Nice nice
Než se zeptáš, použij Google
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tyhle kecy ohledně "stáhnu, vyzkouším a koupím" miluji opravdu nadevše. Jaká je motivace ke koupi, když ne hra? Určitě nikdo není takový světec, aby zaplatil za již dohranou hru, která mu nemá co nabídnout... Alespoň o nikom takovém nevím.
Každopádně je to vše OT, a prosím autora nebo moderátora o zamknutí topicu. Tahle debata patří kdekoli jinde, jen ne do tohoto tématu.
Každopádně je to vše OT, a prosím autora nebo moderátora o zamknutí topicu. Tahle debata patří kdekoli jinde, jen ne do tohoto tématu.
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Motivace ke koupi? Co třeba multiplayer? Nebo snad někdo z vás by si hru kupoval jen kvůli singleplayeru? Hry v dnešní době se kupují pouze kvůli multiplayeru.
Lock, do tohodle tematu thole. nepatri, vytvorte si vlastni tema!
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Díky moc všem za pomoc, jdu teda do toho. :)
Sorry za dlouhé neodpovídání, byl jsem chvilku AFK.
Co se týče pirátství, stažení na zkoušku bych přirovnal spíš k ukradení auta na ulici, abych zjistil, jak jezdí. Jasně je to špatné a nezákonné a pokud by došlo k poškození auta, o to hůř, právě proto tu máme zákony, jako prevenci. Ale pokud se auto nenabourá a nikdo nezjistí, že bylo ukradeno, a zloděj ho opět vrátí, není v tom IMHO prakticky problém. A pokud si to vážně jenom rychle otestuješ a pak koupíš, co je na tom? Je to jako překročení rychlosti - je to prevence proti nehodě, ale pokud není žádné riziko nehody, proč trošičku nezrychlit? :) Sorry OT
Sorry za dlouhé neodpovídání, byl jsem chvilku AFK.
Co se týče pirátství, stažení na zkoušku bych přirovnal spíš k ukradení auta na ulici, abych zjistil, jak jezdí. Jasně je to špatné a nezákonné a pokud by došlo k poškození auta, o to hůř, právě proto tu máme zákony, jako prevenci. Ale pokud se auto nenabourá a nikdo nezjistí, že bylo ukradeno, a zloděj ho opět vrátí, není v tom IMHO prakticky problém. A pokud si to vážně jenom rychle otestuješ a pak koupíš, co je na tom? Je to jako překročení rychlosti - je to prevence proti nehodě, ale pokud není žádné riziko nehody, proč trošičku nezrychlit? :) Sorry OT