Vypálené hry na PS1? Vyřešeno
Vypálené hry na PS1? Vyřešeno
Měl bych dotaz. Nedávno se mi SAMO zničilo oiriginální CD s hrou pro PS1. Na PC mám kopii většiny PS1 her co mám, a tahle tam zrovna je v .iso souboru. No jo, jenže když jí vypálím na disk, PS1 jí nepřečte a chová se, jako by tam žádný disk nebyl... Já vím, že tohle je PC forum, ale mě už dochází možnosti, kde se ptát, a nové CD se mi kupovat nechce.
Re: Vypálené hry na PS1?
" když jí vypálím na disk, PS1 jí nepřečte a chová se, jako by tam žádný disk nebyl"
Zadny Playstation (bez hw upravy) neprecte vypalene CD nebo DVD na kterem je hra - je to ochrana proti kopirovani.
Zadny Playstation (bez hw upravy) neprecte vypalene CD nebo DVD na kterem je hra - je to ochrana proti kopirovani.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypálené hry na PS1?
Přečti si pravidla tohoto fóra a příště je respektuj. Nelegální praktiky zde nejsou podporovány. Jinak se nic samo nezničí, ale jinak je to oblíbená výmluva dětí, když něco vyvedou. Odpověď jsi již dostal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!