Dobrý den, Ahoj!
Vítám Vás u představení mého dlouho vymýšleného projektu ze hry Minecraft.
O Serveru
O co vlastně půjde?:
Bude se jednat o server s názvem "Steve's War" ([Stývova] válka), bude se zde nacházet několik funkcí o kterých si později povíme.
Server bude zaměřen na RPG, na serveru budou vlastní pluginy a resource pack, aby se zde dalo zrealizovat něco jako legendární brnění, zbraně. Začnem pěkně od začátku, představte si, jako kdyby jste se připojili na server..
Přenese vás to na vlastnoručně postavené Lobby, kde se budou nacházet informace, VIP a samotné připojení do hry, do světa, které napadají skřeti a Vy s tím musíte něco udělat.
VIP:
VIP výhody budou mít převážně kosmetické, místo normálního koně z MC budou mít skeleton-horse a více kosmetických výhod, přece jenom musíme aspoň z části splňovat Eulu.
Eventy:
Eventy zde budou normální, ale zabořené do středověku např: Dobývání hradů, nebo vlastní: jednou za rok vždy o letních prázdninach se skřeti "proberou" a budou utočit na hlavní město, ovšem úkolem bude to město obránit.
Resource pack
Jak již jsem zmiňoval, bude se zde nacházet i vlastní Resource Pack, který umožní vlastnit legendární zbraně a brnění. Také zde budou přetexturované stavební bloky, které budou přizpůsobeny více středověku.
Peti
Hráči budou moci mít své mazlíčky, pouze některé (Ender draky určitě ne).
Koně (Jezdecká zvěř)
Na serveru se budou nacházet koně, které jednoduše přivoláme itemem z inventáře (kliknutím). Pokud budou mít hráči VIP výhody, přivolají skeleton-horse. Koně mohou získat splněním úkolu.
Obchody
Budou se zde nacházet obchodníci (Villageři), kteří budou nabízet zbraně, brnění, ale dokonce i osobního střážce, který vás bude následovat v bitvách
Aukce
Tutoriál
Bude se zde nacházet vysvětlení všeho, od systému až po maličkosti.
Budou se zde moci i "přihazovat" herní peníze za legendární zbraně.
Pronajímatelné obchody
Duely
Spec. shopy
Shopy se speciálníma zbraněma.
Questy
Levelovací system
Promakaná mapa
I na tomto serveru se budou nacházet levely a zbraně od těch určitých levelů.
Proč to sem píšu?:
Píšu to sem hlavně kvůli názorům a pro některé hodné duše i s žádosti o mesíční sponzorování, nebo bohatě postačujícího rázového darování kreditů.
Ostatní
Chci zasponzorovat:
Pokud nás chceš podpořit ve vývoji toho velkého projektu, můžeš to udělat několika způsoby: SMS, Paypal, PaySafeCard
SMS:
CZ: FAKAHEDA L89842 [CASTKA] LIBOVOLNÝ_TEXT na cislo 90333 => Castky: 30, 50, 79, 99, 149, 199, 249, 299, 399, 499
SK: FAKAHEDA L89842 [CASTKA] LIBOVOLNÝ_TEXT na cislo 8866 => Castky: 0.4, 0.8, 1.2, 2, 3.2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 20
Paypal:
Email: Napíšu do SZ
PaySafeCard Pokud chcete mě podpořit právě PSC, domluvíme se v SZ
Kdy se dočkáte výsledku?
Server bych chtěl "vydat" za 365 dní, po dobu 365 dní se bude na serveru intenzivně pracovat a bude se zdokonalovat, tudíž se nemusíte bát, že jste něco zaspozorovali a výsledek neuvidíte.
Když zasponzoruji, kam ty peníze půjdou?
Určitě si za vaši dobrou duši, že jste mi přispeli nekoupím svačinu, 95% půjdou do serveru, zbytek jde na výpomocníky s pluginama atp.
Příspěvek není povinný! Můžete si koupit za to svačinu vy..
Projekt - Steve's War
Re: Projekt - Steve's War
Vypadá to na originální server, pokud budu mít čas tak se na něj rád podívám :)
Za jak dlouho to bude ... Určitě bych ocenil kdybyste mi potě poslali IP na email sent4c3k@seznam.cz a bude to jen na Origo Minecraft ?
Chtěl bych to i pro Warez, rád bych ten server měl. Bohužel nemám finance na zaplacení. Takže uvidím zda někdo přispěje, jinak asi nebude :(
Okej, měním názor.. Bude to na online mod = true
- jerabina
- člen Security týmu
-
Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Server bude jen pro hráče s originálním Minecraftem.
Když nevíš jak dál, přichází na řadu prostudovat manuál!
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
HJT návod
Pokud neodpovídám do vašich témat v sekci HJT když jsem online, tak je to jen proto, že jsem na mobilu kde je studování logů a psaní skriptů nemožné. Neberte to tedy prosím jako ignoraci.
Přijde mi to jen jako ždímačka na peníze, chtělo by to aspoň vlastní webovku nebo pár screenů ze hry aby to vypadalo trochu věruhodně.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
Pochybuju, že si tady v česku někdo koupil Minecraft
Možná se pár lidí najde, ale tvůj server bude hodně prázdnej si myslim.
Pokud by jsi to měl i pro WAREZ budeš to mít lepší a bude tam více hráčů :)
Když nemáš peníze tak nepřemýšlej o tom, že by jsi měl vlastní server

Pokud by jsi to měl i pro WAREZ budeš to mít lepší a bude tam více hráčů :)
Když nemáš peníze tak nepřemýšlej o tom, že by jsi měl vlastní server