Grand theft auto 5 hra se nespustí(, ale fungovala) Vyřešeno
Grand theft auto 5 hra se nespustí(, ale fungovala)
zdravím a omlouvám se jestli tohle nebo podobné téma je na tomhle foru vložené, ale nikde jsem na to nenašel odpověď. Mám originálku GTA5 a bez nějakých větších problémů jsem to hrál na svém notebooku Lenovo ideapad y500 na střední detaily, ale když jsem to chtěl po pár dnech opět spustit, tak se načetlo pouze logo GTÁčka, párkrat se protočilo kolečko u kurzoru myši a to je vše. Někde jsem četl že stačí vypnout grafiku ve správci zařízení, ale to jsem zkoušel jednou a na tu intel grafiku mě to nepřeplo a byly s tím akorát problémy... Budu Vám vděčný za jakékoliv rady.
Re: Grand theft auto 5 hra se nespustí(, ale fungovala)
Mě šlape. JE to originálka?
Mě šlape. JE to originálka?
Chlapec tvrdí, že hra originální je, tak mu budeme aspoň chvíli věřit.
Nedělal jsi v poslední době nějaké změny na laptopu? Něco instaloval atp...?
ptrhusek blahopřeji, ale asi nejsi jediný komu hra funguje... a ano mám originálu, ale dokázat to je těžké. Nějaké drobnosti jsem na ntbku uďelal, ale spíše to byly odinstalace her. Už pomale uvažuji o reinstalaci, ale bral jsem to jako poslední možnost.
Prolezl jsem toho hodně a všichni odkazují na přepínání grafik. Zkus ještě aktualizovat ovladače graf. karty.
Dělal jsi to takhle podobně?
Dělal jsi to takhle podobně?
no nějak podobně jsem to udělal s tím rozdílem, že mi zhasnula obrazovka a já byl rád, že to po "restartu" opět naskočilo... Já to tam mám totiž trochu jinak v těch graf. adaptérech viz foto http://www.imghosting.cz/view-72graf.png
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co jsem četl už hodně dávno, tak opravdu přepínatelné grafiky mají útrum. O patchi nevím, hru nemám ani nehraju.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Tomu nerozumím, v čem mají útrum opravdu přepínatelné graf. karty? Jak už jsem psal, tu hru jsem na tom noťáku hrál.
Re: Grand theft auto 5 hra se nespustí(, ale fungovala) Vyřešeno
tak po dlouhém váháním jsem nakonec hru reinstaloval a už funguje. Nejhorší je na tom ta doba instalace...jinak diky alespoň za snahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 25
- 11518
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
21 říj 2024 16:55