GTA V - kde koupit? Krabice / el. verze?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

nimha
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

GTA V - kde koupit? Krabice / el. verze?

Příspěvekod nimha » 17 zář 2015 15:31

Ahoj,

podzim se blíží (no, dneska to zrovna nevypadá, mám na slunci na balkoně nějakých 46st.C :-) ) takže bych rád si pořídil nové GTAčko.

Otázka je, jestli krabici nebo to někde koupit v el. podobě a stáhnout.
Co se týče cen, poměrně jasný přehled je třeba na Heurece a obě verze vychází poměrně stejně...

Za sebe bych rád měl "něco v ruce", tj. krabici, ale co jsem to tady četl, prý se stejně hned na začátku musí stahovat nějaký větší patch :-( Rád bych si koupil něco, co vydrží - přežije Rockstar, internert i tenhle PC :-) - třeba Vice City jsem hrál dokola asi 3 roky. Počítám, že jak skončí on-line podpora od Rockstaru, tak si s krabicí můžu stejně vytřít, neb je trend vše on-line... nebo se pletu?

Co byste doporučili?

Reklama
beather
Herní spec. / Tvůrce článků
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: GTA V - kde koupit? Krabice / el. verze?

Příspěvekod beather » 17 zář 2015 15:37

Ahoj,

osobně bych ti doporučil elektronickou verzi přes Rock* games club.. pokud nemáš problém s internetem, tak jasná volba.. navíc na stránkách jako kinguin.cz nebo g2a.com jsou pořád nějaké akce, takže hra tam vyjde na 30 euro...

nebo také zkus kouknout na toto téma.. viewtopic.php?f=79&t=159554 ... jedná se o Steam verzi za velmi slušnou cenu :-)
Návod na HijackThisNávod na BSODZákladní diagnostika počítačePříspěvek fóru

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein :punish:
[b]Rozcestník mých článků

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 17 zář 2015 15:41

Jedina verze ktera prezije Rockstar je crackla verze :-)

Elektronickou verzi ber jen pokud ti nevadi stahovat 70 GB.

nimha
nováček
Stav:

Příspěvekod nimha » 17 zář 2015 21:10

No a co člověk vlastně kupuje, když to stáhne?
Chápu že stáhnu hromadu dat ("instalačku") a nějaký klíč - zvládne to případně reinstalaci OS či bude mi to chodit třeba i pak na jiném PC, kdyby na to došlo, jako to bejvalo za starých dobrých časů a nebo je to tak spárované se servery Rockstaru a bez nich to nejde...?
Net mi celkem chodí, takže by se to dalo...

beather - aha, jsem myslel, že "akce" už skončila... díky, zvážím to.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 17 zář 2015 21:12

Kupujes pravo tu hru hrat, v podstate nic jineho.

Jedine omezeni je obvykle pocet aktivaci za jednotku casu, napr. 3x rocne, jinak jim musis napsat. Je to jen vuli tomu aby jeden klic nepouzilo milion lidi.

Po preinstalaci se jen prihlasis na svuj ucet - napr. do Steamu - a jen zmacknes ze chces tu hru nainstalovat.

nimha
nováček
Stav:

Příspěvekod nimha » 17 zář 2015 21:54

Čili legální hra dneska funguje jen vůči serverům výrobce... je tam nějaká garance, jak dlouho to bude chodit? A nebo - jaká je zkušenost v tomto s předchozími díly?

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 17 zář 2015 22:23

No dneska - takhle to funguje uz asi tak 15 let. Rockstar ani Valve nevypada ze by zbankrotovali, takze ve Steamu bych problem zatim nevidel. Vyhoda distribuce pres Steam je ta, ze tu hru uvidi v podstate cely svet a jelikoz distribuce je ciste digitalni, muze byt jedna licence levnejsi. Nevyhoda je samozrejmne nutnost platit desatek Valve a fakt, ze hra je zavisla na Steamu (spousta her vyuziva Steam na tolik, ze jsou bez nej nepouzitelne).

Co se tyka starych dobrych casu, fakt ze si kazdy nahraval a vypaloval co chtel bez jakekoliv ochrany proti kopirovani zase nevyhovoval autorum a distributorum. Cele je o jen tom, udelat kompromis.

Zalozis si ucet na Steamu, koupis si hru, hra se ti sama stahne a nainstaluje. Principialne velmi jednoduche.

nimha
nováček
Stav:

Příspěvekod nimha » 17 zář 2015 23:10

Díky za info, vážím si toho. Steam vůbec neznám... Já jsem naposledy kupoval pálené hry na Annonci a tohle asi bude moje první legální hra od mého Didaktiku M (rok 1993). To je strašný, platit ha hry, už došlo i na mě... :-)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 17 zář 2015 23:14

Pockej az uvidis jak muzes na Steamu dostat hry zadarmo nebo 20 her za 6 USD, pripadne ani ne tak stare hry za par Euro nebo dolaru :-)

Principialne je to strasne jednoduse, prakticky vsechno dela Steam (pripadne Origin od EA). Je potreba mit jen dost mista na disku a penez na uctu.

Pak taky Steam porada akce, kdy je mozno hrat nejake hry zadarmo napriklad cely vikend a pak je na ne pomerne velka sleva.

Za pul roku zjistis, ze mas 400 her a u vetsiny vubec nevis co to je, proto ze jsi je nekde dostal.

sherloq
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sherloq » 17 zář 2015 23:17

Já prodávám gta V jako gift na steam za 800kč

sherloq
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod sherloq » 17 zář 2015 23:19

No hlavně kupovat si gta V jinde než na steamu je podle mě mimo, tu hru tam mas na furt , jedeš si achievmenty , automaticky se ti stahujou patche updaty, novy mapy,etc. A hlavně si hraješ online což je tak 80% celyho gta

nimha
nováček
Stav:

Příspěvekod nimha » 17 zář 2015 23:24

Díky za info. Ráno jedu už na víkend, pak se rozhodnu co a jak...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”