Tu hru tam nemas furt, ale pouze do chvile kdy Valve luskne prstem a mas treba zablokovany ucet. Bez Steamu v podstate nemas nic.
S krabicovou verzi mas asi 7 DVD nebo kolik, jenze kdo by se pro to trmacel do kseftu.
GTA V - kde koupit? Krabice / el. verze?
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: GTA V - kde koupit? Krabice / el. verze?
steam verze a rock* games club verze je to stejné !!! ve steamu není žádná výhoda a ani nic nenabízí navíc, maximálně Steam achievementy, které jsou pro neznalého uživatele Steamu stejně k ničemu ! to co píše sherloq se dá dělat i normálně přes Rock* distribuci !!
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Pointa byla podle me spis v tom, ze bez serveru Rockstaru si i s tema DVDckama muzes maximalne kutalet po stole.
Jedina verze ktera nepotrebuje k funkci internetove pripojeni a je tak mozne ji pouzivat kdykoliv kdekoliv je verze piratska
Jedina verze ktera nepotrebuje k funkci internetove pripojeni a je tak mozne ji pouzivat kdykoliv kdekoliv je verze piratska

- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
přesně jak píšeš... i pokud si koupíš Steam verzi, stejně jsi nucen nainstaloval Rock* Games Club a spouštět hru přes něj
takže jak píšu.. jediná výhoda jsou Steam achievementy... jinak jsou tyto dvě verze naprosto herně a funkčně totožné

takže jak píšu.. jediná výhoda jsou Steam achievementy... jinak jsou tyto dvě verze naprosto herně a funkčně totožné

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Tak jsem se smířil se Steamem a nainstaloval ho. Ne sice kvůli GTA, ale zaujalo mě Saints Row 4.
// na GTA pochopitelně taky dojde //
Mohl by někdo poradit, jaký se v praxi ukazuje jako nejlepší zp. nabíjení steam peněženky mimo plat.kartu?
Celkem by mi vyhovovaly sms, ale koukal jsem, že poplatek je poměrně vysoký.
// za svou bigbrother paranoiu se omlouvám
//
// na GTA pochopitelně taky dojde //
Mohl by někdo poradit, jaký se v praxi ukazuje jako nejlepší zp. nabíjení steam peněženky mimo plat.kartu?
Celkem by mi vyhovovaly sms, ale koukal jsem, že poplatek je poměrně vysoký.
// za svou bigbrother paranoiu se omlouvám

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, třeba já mám hromady her jak ze Steamu, tak z Originu a nemám tam žádný peníze.Pokud oželíš některé služby tak stačí kupovat elektronické verze z obchodu /kolikrát jsou i levnější než přímo/ a tam platím klasicky třeba převodem.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Klávesnice - verze s úzkým levým Shiftem?
od Grander » 09 led 2025 18:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1197
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 18:10
-
-
- 1
- 2593
-
od petr22