Hledám pc hru...

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

indian112
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Hledám pc hru...

Příspěvekod indian112 » 01 čer 2016 10:30

Ahoj, prosím vás nevíte jak se jmenovala tahle hra? napíšu si co si pamatuju z týhle hry jinak, je dost stará hrál jsem jí tak před 7-8 lety.
Byla to 3D(jakože docela dobrá grafika, realisticka) Hra ve které jste ale pouze klikali taková příběhová, zezačátku jste se objevili u nějakého indiána, hrála tam taková indiánská hudba, musel jsem něco hledat, pak se tam objevil nějakej indián s miskou která mě nějakým způsobem teleportovala jinam, jiná dimenze jako kdyby co vím tak jsem chodil do kostela, byl tam kněz a zapisovalo se něco do knížky, pak když jste z toho kostela vyšly tak tam byl takovej kluk kterej byl němý a dělal jen "auhohauhohauhao" prostě takový divný zvuky, opodál byla taková lebka, které chyběli některé části které jste postupně sestavovali, a poté se vytvořila hlava která mě nejspíš teleportovala dál a to nejspíš do nebe? nevím ale byly tam obři, hned co jste byly v tom nebi jsem viděl takovýho kyklopa.. je dost možný že si to všechno nějak pletu ale zkuste si vzpomenout :D já už do googlu zadával cokoliv a nic mi to nenašlo.. kdyby to někdo věděl jsem fakt vděčnej :D

Dodatečně přidáno po 5 hodinách 20 minutách 33 vteřinách:
Bylo to graficky podobne jako tahle hra: https://www.youtube.com/watch?v=8fOU7as6SiM
Ale není to ona :(

Dodatečně přidáno po 7 hodinách 14 minutách 39 vteřinách:
tak jsem to našel, jedná se o hru Atlantis 2 kdyby to někoho zajímalo :)

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”