Děkuji všem za vyplnění,
pokud vše půjde dobře, tak sem ohledně výsledků hodím odkaz hned jak budu moct.
Dobrý den jsem studentem vysoké školy a rád bych vás požádal o vyplňení dotazníku o preferencích na trhu PC her. Dotazník je trochu delší, ale to proto, že jsem se snažil být důkladný. Upřímě kdyby bylo po mém byl by dotazník ještě delší, ale dle rady vedoucího práce jsem další otázky nepřidával.
Odkaz na dotazník: Ukončeno
Přečetl jsem si pravidla fóra a dle mého pochopení, je tento typ tématu povolen. Pokud jsem pochopil pravidla špatně prosím kontaktujte mě (omlouvám se nepovedlo se mi najít kontakt na administrátora této sekce) a já co nejdříve toto téma smažu (pokud je to možné, pokud ano tak i pokud je téma povolone smažu ho sám max. po 2 měsících)
Dotazník není dokonalý, ale s ohledem na okolnosti mimo mou kontrolu jsme nucen ho publikovat v současném stavu. Na případné dotazy ohledně otázek se pokusím odpovědět, pokud zde zrovna nebudu prosím vyplňte dotazník tak jak si myslíte vy, že byla otázka myšlena.
Předem velice děkuji za vyplňení
P.S.: Pokud někdo hrajete Warframe na PC můžete si mě tam přidat (nick RazielBlair, MR 7)
Dotazníkové šetření - Preference na trhu PC her
Dotazníkové šetření - Preference na trhu PC her
Naposledy upravil(a) blackcats dne 26 říj 2016 18:13, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dotazníkové šetření - Preference na trhu PC her
Kontakt na administrátora přes SZ na Ltb. Jinak žádný dotazník, ani odkaz nevidím.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!