Dobrý den. potřeboval bych poradit mám PC Lenovo H30-00 a nevím co na něm hrát za hry spíš také ty freeworld hry podobne Prototype 1 nebo 2 nebo prostě nějaký tip aby mi to rozjelo na mojem počítači vím, je to spíše kancelářský PC
Parametry: Čtyřjádrový procesor Intel Celeron J1900 (2GHz, 2.41GHz v turbo režimu, 2M Cache)
4 GB DDR3 paměti
Intel(R) HD Graphics
pevný disk s kapacitou 1 TB (7200RPM)
Windows 10
Jaké hry mám hrát na tomto PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jaké hry mám hrát na tomto PC
Saints row serie , ale nejsem si uplně jistej , jestli ti pojedou poslední díly, mužeš to zkusit :)
Kancelarsky pocitac ano, ale 10 let stary.
3D hry tak do roku 2005 by na tom mohly byt i hratelne.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
petr22 píše:Kancelarsky pocitac ano, ale 10 let stary.
10 let starý? Mám ho půl roku za 10K
Ano, jenze ten procesor odpovida vykonem Core 2 Duo z roku 2006-2007.
Na sbernych dvorech se povaluji pocitace s procesory nekolikrat vykonnejsimi.
Tomu ovsem odpovidaji i hry, ktere na tom lze spustit - po strance vykonu je na tom ten pocitac asi tak stejne jako tablet nebo mobilni telefon.
Ale mozna by do toho sel dat lepsi procesor a graficka karta, jenze by byla zaroven potreba i vymena zakladni desky a tedy i licence Windows.
Na sbernych dvorech se povaluji pocitace s procesory nekolikrat vykonnejsimi.
Tomu ovsem odpovidaji i hry, ktere na tom lze spustit - po strance vykonu je na tom ten pocitac asi tak stejne jako tablet nebo mobilni telefon.
Ale mozna by do toho sel dat lepsi procesor a graficka karta, jenze by byla zaroven potreba i vymena zakladni desky a tedy i licence Windows.
Můžeš zkusit jestli by to rozjelo GTA San Andreas, tam jsem jako malej nahrál spoustu hodin :)
PC: CPU Intel Core i5-6500 GPU MSI GTX 970 GAMING 4G MB B150 GAMING M3 - Intel B150 RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 HDD Seagate Desktop HDD - 1TB PSU Seasonic S12II-620 620W Case Fractal Design Define R4 window OS Windows 10 Home CZ 64-bit
On je jeste problem s tim ze ta J1900 je ctyrjadro. Jelikoz vsechny starsi hry podporuji pouze 1 jadro, jsme na urovni vykonu Pentia 4 na 3 GHz, ktere je ale z roku 2004, tedy procesor stary 12 let. Pouhych 400 bodu v passmarku, pricemz ta uplne nejlevnejsi dvoujadrova I3 ma 5000, a kdyz pocitame polovinu bodu na jadro, je presne 6x vykonnejsi.
A na nem by GTA San Andreas fungovat mohlo, jenze problem muze byt s tou grafikou, ten Intel na to nejspis nebude stacit.
A na nem by GTA San Andreas fungovat mohlo, jenze problem muze byt s tou grafikou, ten Intel na to nejspis nebude stacit.
pokuď máš steam tak jsi tam stáhni paladins je to super střílečka

GTA SA tam pojede, to jelo i na GMA X3100. Dále CS 1.6, Terraria (tu jsem hrál i na GMA500 což je asi nejhorší intelácka grafika). Kámoš na té BayTrailové intel HD hrával i WoT na nejnižší 

"pokuď máš steam tak jsi tam stáhni paladins je to super střílečka"
Myslis, ze to tazatele po skoro roce jeste zajima?
Zvlast, kdyz tu skoro rok nebyl.....
Myslis, ze to tazatele po skoro roce jeste zajima?
Zvlast, kdyz tu skoro rok nebyl.....
Toho jsem si taky mohl všimnout, tak nic 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1