Hardwarová akcelerace Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

pajas92
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Hardwarová akcelerace  Vyřešeno

Příspěvekod pajas92 » 29 lis 2019 02:18

Ahoj,

zakoupil jsem si nový ntb - HP 250 G7: https://www.hpmarket.cz/productOpt.asp?konfId=6BP25EA

Dnes jsem nainstaloval hru Red Alert 3. Bohužel po spuštění se objevil problém viz. obrázek.

Obrázek

DirectX jsem aktualizoval na 12.

Stáhl jsem nové ovladače zde: https://downloadcenter.intel.com/downlo ... duct=80939

Bohužel stále se mi nepodařilo přijít na vznik problému. V čem by mohl být problém?
Děkuji za každou radu.



Reklama
gogo1963
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1483
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod gogo1963 » 29 lis 2019 03:36

na tohle ti chybí spíše dx9 knihovny ... https://download.cnet.com/Microsoft-Dir ... 76490.html . nainstaluj a uvidí se

pajas92
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod pajas92 » 29 lis 2019 04:11

Vyzkoušel jsem, instaloval jsem jako správce a stejně nepomohlo.

gogo1963
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1483
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod gogo1963 » 29 lis 2019 04:21

aha, takže to má jen integrovanou grafickoiu kartu, na tém moc toho nerozjedeš ... i když tohle by nějak jet mělo ... je ta hra legální? Widle se v tom nějak rýpou a zakazují ...

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39864
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod petr22 » 29 lis 2019 07:16

Pry se to ma spustis s parametry -win -xres 1024 -yres 768.

Problem je rozliseni, ne samotna grafika.

gogo1963
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1483
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod gogo1963 » 29 lis 2019 07:37

tohle asi sám neudělá, možná stačilo to rozlišení změnit v konfiguračním souboru, nebo ne?

pajas92
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: květen 14
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod pajas92 » 29 lis 2019 09:19

Nechci na tom hrát žádné nové hry, proto jsem se pokusil nainstalovat toto. Ano hra je zakoupená přes Steam.

Vyzkoušel jsem parametry od petr22 přidat ve Steamu do "Možnosti spuštění" a už to funguje.

Nicméně je to ve vlastním okně windows (viz. obrázek níže). To nevadí, lepší než aby to vůbec nešlo.

Díky moc :)

Obrázek



EDIT: Odebral jsem z parametrů -win a ponechal pouze -xres 1024 -yres 768. Všechno už funguje v pořádku. Ještě jednou děkuji za pomoc.

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8070
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Hardwarová akcelerace

Příspěvekod mmmartin » 29 lis 2019 11:17

Obrázky se vkládají do příspěvku, ne jako odkaz bůhvíkam. Po kliknutí na obrázek se mi hned cíl odkazu začal vnucovat svými okny.


Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti