Nejde zadna instalace her Vyřešeno
Nejde zadna instalace her
Dobrý den, nevím čím to je ale žadna instalace her mi nefunguje. Slo mi akorat cs + LoL.. v poslednim tydnu jsem stahl 6 pekne velkych her no a natesej jak svina spustim autorun ci autoexe: bud mi to udela za 1) autorun prestal spravne pracovat, potom nabehne ukoncit program a porad dejavu..ani v xp to nejde.. moznost 2) spusti se na vterinu ikona cmd a tje vse hned to psadne a nic dal..prosim o radu Diky
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde zadna instalace her Vyřešeno
Dobře ti tak, že ti to nejde a doufám, že ani nepude! Tady se warez neřeší - přečti si pravidla!
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Re: Nejde zadna instalace her
Je tak to je mi Tě "líto" stahoval jsi tolik GB a zbytečně viď. Warez se tu neřeší a navíc i ty problémy budou spočívat v tom, že to jsou nějaké hnusné cracklé verze (řeš to tam, kde jsi to svinstvo vzal), hru si kup a pak to řeš s podporou, nebo tady.
je pekne, ze jsem si to tu projizdel a podobnym situacim spis stejnym ste v poho odpovidali..ae tak fakt diky za vysvetlani ste supr :))) :S
Ukaž nějaké téma, kde mu poradili, většinou se to hned zamyká. Nediv se, že Ti neporadíme, když je to proti pravidlům fóra, napiš si tam, kde jsi to vzal.
ok..chapu diky 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže já už doplním jen zámek 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1599
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
23 zář 2024 08:28