Nejdou natáčet hry
Nejdou natáčet hry
Může mi někdo poradit, proč mi nejde natáčet hra. Zkoušel jsem všechny programy i verze fraps, gamecam, hypercam, xfire a nenatáčí mi to. Nahrává mi to jen zvuk a obrázek.
Re: Nejdou natáčet hry
A co bys chtěl víc nahrávat, než "jen" zvuk a obraz?
Např v cod se dá natáčet tzv avidemo... To je nejkvalitnější obraz co jde, jakoby to fotí obrázky a ty to pak třerba pomocí VirtualDubu spojíš dohromady a máš krásně plynulej film... Fraps natáčí standartně na 30fps, 30 snímků za vteřinu, avidemo až 120, obraz je plynulý jako film
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Tak si kup fraps, nastav si 60 a taky je to plynulý jako film
Stejně po zrenderování to ztratí kvalitu a nebude to takový.

Aha, já to napsal špatně, jako, že mi to vyfotí jen jeden obrázek a zvuk mi to nahrává, obraz ne.
Tak to je chyba někde jinde. Buď v nastavení nebo ve verzi Frapsu.
Achjo, však píšu, že jsem zkoušel různé programy i verze a pořád to dělá to samé jen obrázek a zvuk.
No tak je chyba v počítači
Fílek: Tak to je rada za všechny prachy.
jusmen: S timhle jsem se fakt nesetkal, ale asi první, co bych zkusil - aktualizovat ovladače grafiky, nainstalovat nově DirectX (i když si myslíš, že máš nejnovější! některé hry DirectX přepíší na starší verzi). PC sestavu máš jakou? Není problém v tom, že to jednoduše nestíhá?
jusmen: S timhle jsem se fakt nesetkal, ale asi první, co bych zkusil - aktualizovat ovladače grafiky, nainstalovat nově DirectX (i když si myslíš, že máš nejnovější! některé hry DirectX přepíší na starší verzi). PC sestavu máš jakou? Není problém v tom, že to jednoduše nestíhá?
No já vim, snažil jsem se poradit ale když mě pošle do .... tak co mu mám na to napsat ?
Ještě mě napadlo, dělá to když to přehraješ? Zkoušel jsi více přehrávačů? Jak je pak třeba to video velké?
Ještě mě napadlo, dělá to když to přehraješ? Zkoušel jsi více přehrávačů? Jak je pak třeba to video velké?
Přehrávače jsou zkoušel, ale mělo by to stíhat ještě před 3 měsíci jsem natáčel. No zkusím ten direct a ovladač.
Jiná hra ti jde natáčet?
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9258
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-