Čau mám jednoduchý problém. Sedím u kompu a jsem nehorázně znuděný z toho, že nevím co hrát. Wowko nebaví, lolko taky ne, minecraft omrzel. A CS mě sere . Takže bych byl vám vděčný za to kdyby jste mi doporučili nějakou dobrou pařbu :). Hra může být jakéhokoli žánru. Vyvarujte se Lineage, Fifa a jakékoliv sportovce z horního pohledu. Díky
MB: MSI B450 Tomahawk CPU: AMD Ryzen 5 3600X GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB CPU Cooler: Scythe Mugen Max SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB SSD SATA: Crucial MX500 500 GB Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W Skříň: Nanoxia Deep Silence 3 Windows 10 Pro 64bit
zatim hraju nfsW a dá se to pár dní hrát, pak už tě omrzí ty 3 tratě který jezdíš furt dokola
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Neskutečnou řežbu? Sice z horního pohledu (žádný sport, je to střílečka, a to doslova tisíců), ale garantuji ti, že se nedostaneš ani z prvního levelu Já se dostanu do 4. - 5. levelu, ale je to masakr, nic pro amatéry a nešílence Bez částečného šílenství, jiskry v oku, tréninku a vypracované taktiky nemáš šanci ...
"Abych se ale vrátil k samotné hře, ta ve mně zanechala stopy nejistoty. Hodnotit takovouto zběsilost je opravdu těžké, neboť já osobně jsem se nedostal ani z prvního levelu! Stačilo pár minut a na hracím poli jsem mohl spočítat (vlastně nemohl) stovky a stovky nepřátel. A protože vaše palebná síla není veliká, smrt se blíží mílovými kroky!
I závěrečné hodnocení pro tentokráte vynechám, tak nějak cítím, že mi to nepřísluší."