Jak funguje PayPal?
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jak funguje PayPal?
Dobrý den, rád bych si koupil jednu virtuální věc, přesněji na mcctf.com ale můžu si to koupit jen přes paypal. Přendat si peníze přes účet na paypal není problém, ale je to natolik inteligentní že mi to může zaplatit CZK i když to stojí v $ ?
Re: Jak funguje PayPal?
Ja postupujem nasledovne.Vytvoril som si učet v mbank.cz a požiadal o mbasovanu platobnú visa kartu,na tento môj účet pošlem sumu akurát potrebnú na zaplatenie cez paypal. Na paypal-e som samozrejme zaregistrovaný.Potom už iba nakupujem,doteraz bez problemov.
- lolíQ
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím, že se to tam dá nějak předělat, nebo prostě převést na tu cizí měnu.. Někde by to tam mělo být.
A myslím, že jsem měl na PP české koruny a jak jsem si to poslal na steam, tak mi to vzalo - přitom tam píšou eura.
A myslím, že jsem měl na PP české koruny a jak jsem si to poslal na steam, tak mi to vzalo - přitom tam píšou eura.
NTB: HP Pavilion dv6
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná
PS3 500Gb SuperSlim
+Philips SPA5300, A4tech XL-747H
++Agama Vousatá, Želva Nádherná

-
- Pohlaví:
Chce to účet u ČSOB - postačí poštovní spořitelna. Podmínka je, že účet u PayPal musí mít stejný název jako u ČSOB. Pak jednoduše příkazem převedeš potřebnou částku na účet Paypalu a přes PayPal zaplatíš. Dělám to taky tak.