Jakou mi odporucite hru?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Muž_činu
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jakou mi odporucite hru?

Příspěvekod Muž_činu » 09 říj 2014 21:57

Přesně tak, reagoval jsem na tvojí kategorizaci herních žánrů. ;)

Reklama
German
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod German » 09 říj 2014 23:39

Ahoj,no jestli myslíš vysloveně na internetu,tak zkus travian.cz nebo jiné národy stačí kliknout na vlajku ve které zemi chceš hrát a pak už jen registrace přes e-mail,ale jestli máš rád multiplayerové hry na gamespy jako já,tak doporučuji hry pro více hráčů jako F1 99_02 nebo Blitzkrieg,GTA,Age of Empires,Cobra11, a mnoho dalších akčních nebo závodních nebo válečných her které jsou dobré na logiku a strategii a určitě se u toho nebudeš nudit,pokud máš alespon trochu lepší grafickou kartu a pc,ale můžeš zkusit i Soldiers of anarchy nebo další pěkné staré i nové hry co maj normální požadavky nebo i nízké až střední,ale ty nové maj často dost vysoké nároky a lidi si pak nemůžou skoro nic zahrát,pokud nemaj lepší pc,ale určitě doporučuji hry,kde je strategie taktika třeba i rychlost a hlavně aby ta hra měla zajímavý děj který upoutá,aby se člověk nedokázal odtrhnout...třeba Knight and merchants nebo i GTA3 bylo dobré,ale to bych ti tady napsal větší seznam her...Klidně napiš na můj mejlík a třeba spolu dáme nějakou super hru přes gamespy,ale akorát,že sám mám ted problémy sehnat hru kvůli svému pc a hlavně svému netu,tak schánim někoho,kdo mi pošle hry do pošty,abych je mohl hned nahrát nebo otevřít,ale nemám šanci je stáhnout.Přeji hodně štěstí ve hře a hezký večer..

--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Říj 2014 23:43) ---

Napiš jaký typ her máš rád a já ti třeba něco doporučím. German@centrum.cz

DeepFriedCat
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod DeepFriedCat » 10 říj 2014 07:11

Já osobně bych doporučil War Thunder
Jestli máš rád válečnou tématiku tak je to asi aktuálně nejlepší online hra :-)
CPU: AMD Athlon II X2 260 3,2 Ghz
MB: Asus M4A88t-M
GPU: AMD Radeon HD 7770
HDD: 80 gigový stařeček

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”