Vánoce co koupit?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vánoce co koupit?

Příspěvekod memphisto » 29 lis 2011 18:51

Klidně můžeme. Už se na to chystám dávno, ale nějak jsem nenacházel čas. Za tak drahé to není. SA 58 v civilní verzi 858 Tactical stojí cca 6000 Kč a Glock 16 000 Kč plus tuning :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Hlebka
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Hlebka » 29 lis 2011 19:00

XBOX 360 [HALO: REACH LIMITED EDITION]
:)
PC
AMD Ryzen 7 5700X 4.5Ghz | MSI B450 TOMAHAWK MAX II | G.Skill Trident Z RGB 64 GB 3600 | Sapphire PURE RX 7800 XT 16GB | ADATA XPG SX8200 Pro 1TB NVMe | EVGA 600BQ | Lian Li LANCOOL II Mesh C Performance
Peripherals
27'' Acer Nitro XV272UP 144HZ 1440P | Logitech G203 | Cougar Puri w/ Cherry MX Red | HyperX Cloud, Superlux 668B, Superlux 661B

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 29 lis 2011 19:09

Flight Simulator X - Sice už je pět let starý, ale i tak dává moderním PC zabrat a stojí to taky za to!

ad cena: To neznáte FS, v základu máte letadla na úrovni cessen (včetně 747 apod.). Aby to vůbec stálo za to, musíte si koupit promakanější model co se týče vzhledu i systémů a to jeden stojí 2 litry. Když mám pořádné éro, tak proč to hrát na klávesnici? Je set beranů a pedálů a pokud jste si oblíbili čtyřmotorové éro tak ještě dokoupit plynovky a to je dalších 7 a půl litru. Mám virtual cockpit a v něm se můžu rozhlížet, nojo, ale HOTASem na joyi to není moc přirozené. Existuje ale TRACK IR, dalších 5 litrů. A takhle to dál a dál....... Takhle to dopadá, když hrajete velice, ale velice nudnou hru. Žádné střílení, žádné zabíjení, krajina pomalu ubíhá v těch 12 kilometrech, ale stojí to za to! :evil:

Cedex
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Cedex » 29 lis 2011 20:29

memphisto - No to je celkem dost, ale jak pro koho, že :D Co máš v planu s nimi dělat? :) Na obranu? :)
Jinak kdybys mohl, tak mi hod do PM nějaký kontakt na tebe - skype, icq.. nebo tak.. :)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 29 lis 2011 20:37

Glock-závody LOS, IPSC a nošení na obranu. 858 vyblbnutí na střelnici. Jinak ICQ ani Skype už neuznávám a pozapomínal jsem hesla :smile: Kdyžtak piš SZ zde na fóru
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”