Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Koupíte si GTA 5 ?

Ano
17
31%
Ne
12
22%
Možná
14
26%
Ani to nebudu hrát
6
11%
Koupím si sběratelskou edici
5
9%

Celkem hlasů: 54

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Grand Theft Auto V

Příspěvekod domitea » 30 srp 2013 11:38

petr22 píše:Mozne to je, kdyz predchozi hry mely 20-30 GB

Je to ale velikost nainstalovane hry

Konzolova verze navic muze byt o hodne mensi nez PC verze (xbox - dvd, ps3 - bluray)

Mám hru, která má čerstvě po nainstalování 80 GB a určitém vylepšení 100 GB. A grafiku to má lepší, než ten první trailer GTA V :lol:

Proč hry kupovat? Jsou i hry zdarma, třeba takové OpenTTD zabaví na pár let... S FlightGearem si vyzkoušíte nejnovější 787... V Alien Areně na vás dýchne Quake, nebo v Urban Terroru zase váš oblíbený Counter Strike...

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

Příspěvekod petr22 » 30 srp 2013 11:44

Podle nekterych to vypada ze PS3 verze stahuje 18 GB

Takze to vypada na 1 disk pro PS3 a dva disky pro XBOX

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 30 srp 2013 12:11

Třeba mafii 2 jsem moc nepochopil. Hraní max na 10 hodin a toť vše. Žádná volná jízda, žádný mulťák. Na to že to dělali takovou dobu tak bych její začateční cenu opravdu neodhad na 1200kč, ale na nějaký 300kč. Dělaj si to samy, kde sou ty časy kdy na všechno bylo DEMO :D
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 30 srp 2013 12:14

DEMO také vyšlo na Mafii II...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 30 srp 2013 12:16

kropovez píše:Třeba mafii 2 jsem moc nepochopil. Hraní max na 10 hodin a toť vše. Žádná volná jízda, žádný mulťák. Na to že to dělali takovou dobu tak bych její začateční cenu opravdu neodhad na 1200kč, ale na nějaký 300kč. Dělaj si to samy, kde sou ty časy kdy na všechno bylo DEMO :D

Dohrál jsem to za méně než za 10h, během hovoru na skypu :D Volná jízda se tam dá stáhnout a mulťák se dělal, ale nevím jak to skončilo.

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 30 srp 2013 12:20

Jo, ale jako jedno z mála a ukazovalo v podstatě jen grafické zpracování. Jinak jako samotný engine v mafii 2 musím pochválit, protože s tím si oni vždycky pohráli. Viz. když vyšla mafia 1 a GTA 3, tak to vypadalo, jako že je mafia úplně z jiné doby :smile: Navíc máfku 2 zvládla ještě moje 4850tka na 50-60FPS.

Doplnění:
Tak ještě tak :D .Jo volná jízda se dá stáhnout jako mod, ale co nabízí? Skoro nic, město je prostě nevyužitý a celkově i mě nesympatický. Mulťák dělaj, ale zatím je nehratelnej. Navíc tohle všichni vyráběj až lidi, kteří to poskytují zadarmo a ne samotný výrobce hry.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 30 srp 2013 12:28

Nevim kde je problem precist si na hru recenzi a pak si ji za litr koupit... Nebo upiratit a pak se jenom divat jak GTA VI hraje na Xboxu na tom trapnym gamepadu. Petr22 to vystihl s tim NHL. A proc si sakra stezujete na delku hry? Jestli se vam nelibi tak si ji nekupujte

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 30 srp 2013 12:37

Ano, nelíbí se mi to... Tudíž si jí stáhnu, ZAHRAJU a rozhodnu se, zdali si jí tedy koupím, či nikoliv. :wink: A tím podpořím autory hry...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 30 srp 2013 12:40

Ono je to slozitejsi. Lepsi je prece si hru sosnout, dohrat, a zbytek dne stravit psanim do diskusi jak je ta hra na nic a aby si ji nikdo nekupoval, ze za to nestoji :-)

Mafia II je prave jedna z her, kde uz z traileru bylo videt jak se piplaji s nesmyslama a po par letech vyvoje do toho prostredi museli vymyslet honem rychle jeste nejakou hru.

Stahnu, zahrajuju a rozhodnu se - ze kdyz uz ji mam stazenou, ytak ji prece nebudu kupovat. Takhle to udela naprosta vetsina tech co se vymlouvaji ze si to potrebuji vyzkouset. Dokonce i na Youtube jsou uz letsplaye tyden pred oficalnim vydanim.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 30 srp 2013 22:50

Myslím si, že pro Rockstar to bude stejně nejlepší volba, pokud tu hru na PC ani nevydají (pokud vůbec). Na PC by je hráči "okrádali" stahováním a zisky by pro ně byli takřka nulové, za to na konzolích to jen tak lechce stáhnout a vypálit nejde až na pár vyjímek z "flashnutou" konzolí. Proto se v dnešní době mluví jen o konzolích a všude vidíte a slyšíte jenom konzole, konzole a zase ty konzole. A proč? Protože v nich vývojáři a vydavatelé her mají potenciál a budoucnost - a je to tak. A to flashování... Tohle stejně udělá jenom hlupák, který se pak diví, proč mu služby, které mu předtím fungovali teď nefungujou!

MEN
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MEN » 30 srp 2013 23:21

Tak taky bych se chtěl vyjádřit a to že na GTA 5 se těším a jako jednu z mála her si jí koupím na všechny platformy, ale jak se tu bavíte o tom stahování tak musím říct že hry také stahuji, ale stahuji hry takové které nevím jestli si je koupit a jaká hra bude a ani recenze mě nějak extra nepřesvědčí každému se přeci líbí něco jiného jinak by bylo na světě deset her a toť vše. A za další si za si za stahování můží jen a jan vyvojáři hry jako promiňte, ale za novou hru 1 600kč ?? Jsem studen a kde na to mám brát peníze a ano celé dva měsíce jsem hodil od 7 od rána do 8 do večera jen proto abych si mohl koupit Xbox One ale na hry už peníze nejsou a jediné řešení co je si je stáhnout ..

A kdyby ke každé hře vyšla hratelná ukázka například hodinová a pak by se to bloklo, myslím si že by se stahování a různé podvůdky snížili na minimum ..

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 30 srp 2013 23:24

Asi tak... Kdyby ty hry místo 1500 stály 500 tak si je klidně kupuju.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Které auto koupit do 25000?
    od tupek » 16 srp 2024 16:33 » v Vše ostatní (Off topic)
    25
    11685
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    21 říj 2024 16:55

Zpět na “Hry”