Problem s WOW-obraz
Problem s WOW-obraz
Mam problem s WOW kdyz hraju mam zeleny obraz http://imageshack.us/photo/my-images/441/wowscrnshot010613183522.jpg/ directx 11,windows 8 ,pokud byste chteli dalsi informace napisu ,dost me to stve nevim si s tim rady DIKY :)
Re: Problem s WOW-obraz
Zkoušel jsi nainstalovat nové ovladače?
Jo ted sem to vzal od chlapa co dela s pc a preinstalovaval mi tam tu grafiku ,directx atd fakt nemam tuseni ci mto muze byt u jinych hej sem si nevsiml ze mi to dela
nejde furt stejne
Ještě koukni na teploty při hraní, zkus hru spustit jako správce a nastav defaultní nastavení grafiky.
to udelam prosimte jak to psoledni co si psal
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A máš teda ty aktuální ovladače nebo ne?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
tak daval sem to znamemu co dela s pc preinstalovaval mi je a dal mi am nejnovejsi directx tak bych mel mit
Teploty zkontroluj pomocí HWMonitoru (program), klikni pravým na WoW.exe a dej spustit jako správce a ve hře zmáčkni ESC a dej Nastavení - Grafika - Defaults
no porad stejne ... nemyslite ze to muze byt tim ze mam windows 8 ? jako mam problem jen u wow , to sem si pretahoval z jineho pc ktery mam doma na flesku a tam mi to jde normalne (XP),a obraz nemam zeleny napr kdyz se hra nacita nebo mapa je normalni fakt to nechapu ...
Pokud máš problém jenom ve WoW, tak to asi bude chyba softwarová, ale pokud budeš mít nějaké chyby i v jiných hrách, tak to můžu být i grafika. Zkus ještě grafiku vyndat a dát ji do toho PC s XPčkama a spusť WoW a uvidíš, jestli to je grafikou.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8452
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08