GTA San Andreas - Windows 8 (myš)

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Cheaterboy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA San Andreas - Windows 8 (myš)

Příspěvekod Cheaterboy » 06 srp 2013 01:43

Dobrý den, mám problém s myší ve hře San Andreas. Hru mám legálně koupenou přes platformu Steam a problém s myší nastane pokud chci hrát multiplayer na některém ze serverů. Po připojení na server je kurzor v pořádku pokud ale přejdu do menu a zpátky do hry myš přestane fungovat - nereaguje. Existuje trik, kterým se dá myš rozchodit a to tak že pomocí zkratky ALT+TAB přejdu na plochu a zpátky do hry. Ale má to svoje mínus. Ve hře se objeví Windowsovský kurzor a vypadá to asi nějak takhle -> http://2i.cz/55ec3e14c7
Takže buď
1. Mi nebude fungovat myš
2. Myš fungovat bude ale bude tam zobrazen windowsovský kurzor.
Ani jedna z variant není přijatelná vzhledem k tomu že ten kurzor kazí dojem z celé hry.
Jako operační systém používám výše zmíněný legální Windows 8.
Ještě si vzpomínám že jsem dříve používal nějaký "mouse fix" a jednalo se o soubor .dll který opravoval tenhle problém bohužel se mi jej nepodařilo najít.
Intel Core i7-2600 3.40 Ghz, nVidia GTX 680, Kingston 2x4GB, WD Caviar Green RX 2TB, Gigabyte P67A-D3-B3, Philips SPA2602/10, Genius KB-110X, Logitech M510, LG Flatron W2043T-PF, Windows 8

Reklama
Deverill
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: GTA San Andreas - Windows 8 (myš)

Příspěvekod Deverill » 06 srp 2013 01:49

Taky se mi to stava zkus mackat porad ESC dokud to nepujde (alespon me to tak pomaha)

Cheaterboy
Level 1
Level 1
Stav:

Re: GTA San Andreas - Windows 8 (myš)

Příspěvekod Cheaterboy » 06 srp 2013 01:53

Jojo ESC jsem zkoušel a nefungovalo. Naštěstí jsem trochu ,Zagooglil" (trochu víc :D) a opravdu jsem našel ten fix! Kdo by měl problémy s myší tak si stáhněte přiložený soubor a nakopírujte do složky se hrou.
Přílohy
DINPUT8.zip
Mouse fix - GTA SA Windows 8
(92.47 KiB) Staženo 490 x
Intel Core i7-2600 3.40 Ghz, nVidia GTX 680, Kingston 2x4GB, WD Caviar Green RX 2TB, Gigabyte P67A-D3-B3, Philips SPA2602/10, Genius KB-110X, Logitech M510, LG Flatron W2043T-PF, Windows 8

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”