Zdravím,
Mám problémy s javou v prohlížeči, a tak si nemohu spočítat na stránce systemrequirementslab.com na kolik FPS mi pojede Skyrim. Chtěl bych se vás zeptat, jestli to má smysl kupovat na tenhle PC.
Možná by se ještě našly nějaké mody co zvyšují FPS
Stroj: Lenovo Y570
i5-2430M 2.4GHz
nVidia GeForce GT555M
4GB RAM
Díky za pomoc,
natansid
FPS v TESV:Skyrim
Re: FPS v TESV:Skyrim
Na nízké detaily plynule.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Plynule jsem to hrál na střední s mojím notebookem, takže není důvod, abys ty neměl střední/vysoké
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Jestli to je ten NTB ve tvem profilu tak rozdil vykonu neni opravdu propastny. Pokud ti to jede na stredni tak oki 

Děkuji za odpovědi 
Ještě bych měl jednu prosbu. Nejsem kdovíjak zdatný v AJ, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neznáte nějaký mod, jak jsem už výše zmínil, který hru nějak "doladí" a vytáhne z toho ještě trošku víc FPS? Jde mi spíš o to, aby hra byla kompletně plynulá, než o detaily (něco jako je u minecraftu mod Optifine, doufám, že mě pochopíte
)
natansid

Ještě bych měl jednu prosbu. Nejsem kdovíjak zdatný v AJ, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo neznáte nějaký mod, jak jsem už výše zmínil, který hru nějak "doladí" a vytáhne z toho ještě trošku víc FPS? Jde mi spíš o to, aby hra byla kompletně plynulá, než o detaily (něco jako je u minecraftu mod Optifine, doufám, že mě pochopíte

natansid