Ahoj! Jestli tu je nějaký CS:GO hráč,nebo někdo kdo má zkušenosti na steam marketu atp. ,jak se dá vydělat na skiny atd..,resp. znám lidi kteří mají více než 10 stránek v inventáři zaplněných jen nálepkami na zbraně profesionálních teamů a myslí si,že za rok budou stát kolem 50eur(teď jsou nějak kolem 0.20-1 euro co tam konkrétně má). Mám otázku jestli se vyplatí takhle kupovat nálepky,bedny nebo tak a potom to prodat třeba za půl roku,rok,nebo prodat všechny casy a potom prostě hledat na marketu,koupit od někoho skin pod cenou a potom ho prodat za normální cenu.. Byl bych rád za nějaký tipy nebo tak. :)
Ještě otázka,co říkáte na stránku penizezanic.cz je to jediná stránka u který mi přišlo že je to výhodné pro obě strany-provozovatelé dostávají peníze za reklamy a tomu,kdo to má zaplé taky pomalu přibývá(otázka je,jestli to jede nebo ne),někde na chatu jsem se ptal,co na tu stránku říkají a dostal jsem odpověď něco ve smyslu "Zatím to vyplácí,ale je jen otázkou času kdy se z toho stane něco,jako z většiny podobných webů." - co na to říkáte,má cenu to mít zaplý,nebo to je prostě blbost co nic nevyplácí (myslim si,že to nevyplácí,ale tohle je snad jediná stránka takového typu,na kterou bych se rád zeptal).
Jak rozšířit inventář na CS:GO ?
Jak rozšířit inventář na CS:GO ?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak rozšířit inventář na CS:GO ?
vyplatí se to jak u čeho
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
U čeho konkrétně třeba?
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
Kupovat skiny pod cenou a pak je prodat se vůbec nevyplatí viz poplatky (Steam poplatek, poplatek za hru a už to sežere kolem 20% - nevím přesně ale je to cca tolik)