Zdravíčko,
Poslední dobou mám problém že se mi hra na pár sekund sekne.
Po přeinstalaci windowsu je zásek pouze 2 sekundový ale i přesto velice otravný.
Bohužel tohle se děje pouze u cs:go, ostatní hry jako witcher běží v pořádku.
Ne, nemůže za to nahrávání a ne, nic mi na pozadí neběží.
Ano, počítač je čistý. Nedávno jsem tu dával log z hjt.
Přes večer jsem nechal jet AIDA64 kvůli stabilitě systému a bez problému.
i5 4460
gtx 960 2gb
8 Gb ram
https://www.youtube.com/watch?v=IU6-oSSx77A
CS:GO záseky
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: CS:GO záseky
Počítám že máš hru přes steam tak si uprav spouštění -> set launch options a zadej do té kolonky bez uvozovek "novid -console -threads 4 -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex -high"
stahni si tohle http://crystalmark.info/download/index-e.html a hoď jsme z creen z programu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
autoprd píše:Počítám že máš hru přes steam tak si uprav spouštění -> set launch options a zadej do té kolonky bez uvozovek "novid -console -threads 4 -high +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -nod3d9ex -high"
bože můj víš vůbec, co to znamená?

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, já ho použil pro zlepšení FPS ve hře tudíž za zkoušku to stojí kdykoliv se to dá umazat 

- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
vygoogli si, co dělají ty příkazy prosím tě 

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Odhadoval bych to na disk -> viz Akrejova rada.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
- creativ718
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
beather píše:vygoogli si, co dělají ty příkazy prosím tě
Tyto příkazy nejsou v podstatě individuální (až na threads, dle cpu jader), tudíž se to dá použít u kohokoliv, až budeš někoho poučovat, najdi si ty příkazy nejdřív ty.

creativ718 píše:beather píše:vygoogli si, co dělají ty příkazy prosím tě
Tyto příkazy nejsou v podstatě individuální (až na threads, dle cpu jader), tudíž se to dá použít u kohokoliv, až budeš někoho poučovat, najdi si ty příkazy nejdřív ty.
To sice ano, ale pořád to nic nemění na tom, že většina z těch příkazů, jako novid atp. nemá s vyřešenim problému vůbec nic společnýho, možná jenom ty raty by mohly pomoct, ale to snad jenom v případě, že by autor příspěvku používal 5k raty...
K problému:
Jediný co mě napadá je asi ověřit integritu hry, nebo pokud používáš default cfg tak zkusit stáhnout cfg od nějakýho streamera a zkusit, jestli ti to bude lagovat i s jiným configem.
GeForce GT 630 2GB
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
I5-3550 3,30GHz
4GB RAM
W7 HP
- beather
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
promiň, ale trochu nechápu co jsi chtěl dokázat tím tvým postem... takže, vezmeme to popořadě
Když už chceš dělat chytrého, tak si o tom najdi alespoň MINIMUM.. dovol mi tedy objasnit ti tvoje jistě výborné znalosti...
- novid = vypíná úvodní video na začátku hry (podle mě strašně užitečný FPS boost)
- console = zapíná konzoli při startu hry (+2000 fps minimálně)
- threads = určuje, kolik má hra využít jader (ehm, určuje ale to neznamená, že hra poslouchá).. defaultně source engine bere max 3 jádra kvůli stabilitě... doopravdy příkaz začne fungovat až po zadání mat_queue_mode 2 do konzole, kdy engine hry začne využívat všechny jádra = dojde k FPS boostu a nastane ta magie
nicméně já osobně to nedoporučuji, protože celý engine je poté nestabilní
- high = nastaví procesu CS:GO vysokou prioritu což teoreticky může zvýšit FPS asi o 5-10 (nepocítíte), ale zajistí nestabilitu vašeho systému z hlediska k jiným procesům (podle mě top příkaz a určitě bych ho používal)
+cl_updaterate 128 = maximální množství paketu, které vám server za sekundu pošle ( FPS boost 100000000000)
+cl_cmdrate 128 = maximální množství paketů, které pošlete serveru (FPS boost 1000000000000)
+cl_interp 0 = prosím, nechci to vysvětlovat
jednoduše řečeno, nastavuje hodnotu pohyblivých objektů (postavičky) v minulosti co přišli od serveru a řídí tak to, co vidíte na obrazovce.. takže jednoduše, pokud vám nepřijde paket, tak interpem nastavíte, jak se má vrátit do minulosti a odkud brát chybějící data (aby doplnil pohyb).. nicméně to nemá žádný vliv na výpočetní výkon a jako bonus, 0 nastavíte automatické přiřazení od hry = hra si to nastaví podle sebe (FPS booSt 1337)
+cl_interp_ratio 1 = doplňující příkaz k interpu (už nemám sílu vysvětlovat.. každopádně opět nemá co dělat s výpočením výkonem = FPS boost 13333333337)
rate 128000 = rozsah bitů, které můžete stáhnout ze serveru za sekundu (opět FPS boost 10000000000000)
-nod3d9ex = tento příkaz by FPS určitě boostnul, pokud by ovšem už rok nebyl pod drnem
navíc boost by přišel jenom, pokud byste hráli v okně... příkaz dovoluje pomocí DirectX 9 exploreru dělat výpočty běžícího okna... ale to nemá smysl řešit, když už to i tak nejde... btw.. dneska už se používá DirectX 12 !
-high = nebylo to tu už? oh sorry... když to tam dáte 2x, tak to výkon nezvýší (teda pokud si autor myslel, že nedostane +10 fps ale +20)
Takže závěrem... když chcete někomu něco radit, prvně si zjistěte, co vůbec radíte... Tyto příkazy mu pomohou možná tak vyplnit prázdné místo ve spouštěcích možnostech a navíc většina z nich se umísťuje do configu a ne sem...
Poté ještě vzkaz od arogantního pražáka (omlouvám se za moje chování) pro Mr. Creativ718... CS:GO hraju již od roku 2012, když ty sis ještě myslel, že 1.6 forever <3 aktivně se podílím na vývoji a testování source enginu od roku 2008 a hru mám myslím dost nazkoumanou.. Takže příště, až budeš chtít někoho poučovat tak si to nech radši na svoje děti, které tě určitě budou ochotně poslouchat a žrát ti tvoje kecy... potom se ale ovšem nediv, až budeš zvaný 2x týdně do základní školy na pohovory o tom, co jsi to vůbec vychoval..
Díky a ještě jednou pardon za aroganci, ale někteří si to zaslouží

Když už chceš dělat chytrého, tak si o tom najdi alespoň MINIMUM.. dovol mi tedy objasnit ti tvoje jistě výborné znalosti...
- novid = vypíná úvodní video na začátku hry (podle mě strašně užitečný FPS boost)
- console = zapíná konzoli při startu hry (+2000 fps minimálně)
- threads = určuje, kolik má hra využít jader (ehm, určuje ale to neznamená, že hra poslouchá).. defaultně source engine bere max 3 jádra kvůli stabilitě... doopravdy příkaz začne fungovat až po zadání mat_queue_mode 2 do konzole, kdy engine hry začne využívat všechny jádra = dojde k FPS boostu a nastane ta magie

- high = nastaví procesu CS:GO vysokou prioritu což teoreticky může zvýšit FPS asi o 5-10 (nepocítíte), ale zajistí nestabilitu vašeho systému z hlediska k jiným procesům (podle mě top příkaz a určitě bych ho používal)

+cl_updaterate 128 = maximální množství paketu, které vám server za sekundu pošle ( FPS boost 100000000000)
+cl_cmdrate 128 = maximální množství paketů, které pošlete serveru (FPS boost 1000000000000)
+cl_interp 0 = prosím, nechci to vysvětlovat

+cl_interp_ratio 1 = doplňující příkaz k interpu (už nemám sílu vysvětlovat.. každopádně opět nemá co dělat s výpočením výkonem = FPS boost 13333333337)
rate 128000 = rozsah bitů, které můžete stáhnout ze serveru za sekundu (opět FPS boost 10000000000000)
-nod3d9ex = tento příkaz by FPS určitě boostnul, pokud by ovšem už rok nebyl pod drnem

-high = nebylo to tu už? oh sorry... když to tam dáte 2x, tak to výkon nezvýší (teda pokud si autor myslel, že nedostane +10 fps ale +20)

Takže závěrem... když chcete někomu něco radit, prvně si zjistěte, co vůbec radíte... Tyto příkazy mu pomohou možná tak vyplnit prázdné místo ve spouštěcích možnostech a navíc většina z nich se umísťuje do configu a ne sem...
Poté ještě vzkaz od arogantního pražáka (omlouvám se za moje chování) pro Mr. Creativ718... CS:GO hraju již od roku 2012, když ty sis ještě myslel, že 1.6 forever <3 aktivně se podílím na vývoji a testování source enginu od roku 2008 a hru mám myslím dost nazkoumanou.. Takže příště, až budeš chtít někoho poučovat tak si to nech radši na svoje děti, které tě určitě budou ochotně poslouchat a žrát ti tvoje kecy... potom se ale ovšem nediv, až budeš zvaný 2x týdně do základní školy na pohovory o tom, co jsi to vůbec vychoval..
Díky a ještě jednou pardon za aroganci, ale někteří si to zaslouží

beather:pěkně napsané a vysvětlené nic meně to problem dotazatele nevyřešuje
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2267