GTA 5 police mod

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

petrix85
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

GTA 5 police mod

Příspěvekod petrix85 » 07 kvě 2016 12:56

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak nainstalovat do GTA5 Police mod. Mám steam verzi GTA5. Zkoušel jsem to podle videa. Vše šlo a probíhalo v pohodě. Pak se měl spustit Rage plugin, který má police mod spustit. Když jsem ho tedy spustil (rage plugin) napsalo to že: "Police mod nelze spustit Rage plugin nenašel složku GTA5.exe." Poradíte někdo co s tím? Moc bych si chtěl police mod zahrát. :)

Děkuji za odpovědi

Reklama
DomekCZE
Level 2
Level 2
Stav:

Re: GTA 5 police mod

Příspěvekod DomekCZE » 07 kvě 2016 14:11

Radši si stáhni LCPDFR mod :) je lepší než ten police mod :) http://www.lcpdfr.com/files/file/7792-l ... -response/ ,, tak tam zadej tu cestu ručně :)

Vojta_
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Vojta_ » 07 kvě 2016 14:56

A dávej si bacha jestli máš češtinu tak ti některý módy nebudou fungovat... Někde se to mlátí jelikož i samotná čeština se instaluje jako mód. Nevím jak to funguje. Přišel jsem na to až za nějakou dobu, když mi bylo divný že to co ten mod má dělat tam není. Módy na čistou instalaci úplně bez problému ale jakmile nainstaluješ češtinu tak přestanou fungovat ale zase ne všechny některý běží i s ní ale netuším bohužel podle čeho se to určuje.

petrix85
nováček
Stav:

Příspěvekod petrix85 » 07 kvě 2016 15:01

Díky za odkaz. Jiné módy nemam takže by neměl být problém, ale kdyby byl moho se na tebe obrátit co a jak? :)

Zpět na “Hry”