Mám problém s hrou Mafia 2

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Mause
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod Mause » 02 čer 2017 09:49

No jednou jsem si pročistil registry Ccleanerem a tak nehorázně jsem si zasekal celej systém, že jsem to musel přeinstalovat, takže podruhý už to nikdy neudělám.



Reklama
b1gg4lin4
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: červen 17
Pohlaví: Žena

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod b1gg4lin4 » 02 čer 2017 13:23

Doporučila bych odinstalovat hru pomocí Revo Uninstaller v pokročilém módu.

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2077
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod kellne » 03 čer 2017 17:09

Já to prostě čistím Ccleanerem a bez problému. Podle mě jsi tam něco špatně nastavil a tím pádem sis vyčistil i něco co se nemá :D

Mause
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod Mause » 05 čer 2017 09:29

Vždycky jsem to nechával, tak jak to bylo přednastavený.

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9792
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod Michael850 » 05 čer 2017 17:34

kellne píše:Já to prostě čistím Ccleanerem a bez problému. Podle mě jsi tam něco špatně nastavil a tím pádem sis vyčistil i něco co se nemá :D

A pak komu tady hrabe, viď :-)? Každému to doporučit, vyšlo to přece jednou, dvakrát, pětkrát, ..., po desáté a ejhle - něco se zes*re a najednou dělat mrtvýho brouka, to je ta kvalitní pomoc...

Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách:
Čistit registr nemá absolutně žádný smysl, za to riziko to nestojí, pokud chceš příště vůbec zapnout Widle.

Uživatelský avatar
second32
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod second32 » 05 čer 2017 19:39

Zdravím,
měl jsem stejný problém, akorát až někdy od půlky hry. Nepřišel jsem na žádné řešení. Není to ale game breaking bug, takže pokud jsi už Mafii hrál a víš, který CP je ten správný, neřešil bych to. Pokud ne, asi si pomoct googlem nebo pokus-omyl.

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2077
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Mám problém s hrou Mafia 2

Příspěvekod kellne » 07 čer 2017 19:51

Michael850 píše:
kellne píše:Já to prostě čistím Ccleanerem a bez problému. Podle mě jsi tam něco špatně nastavil a tím pádem sis vyčistil i něco co se nemá :D

A pak komu tady hrabe, viď :-)? Každému to doporučit, vyšlo to přece jednou, dvakrát, pětkrát, ..., po desáté a ejhle - něco se zes*re a najednou dělat mrtvýho brouka, to je ta kvalitní pomoc...

Dodatečně přidáno po 2 minutách 29 vteřinách:
Čistit registr nemá absolutně žádný smysl, za to riziko to nestojí, pokud chceš příště vůbec zapnout Widle.


A jak je možný, že to čistím několik let každej den denně a oba PC jedou v cajku ? :P


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s hrou
    od pimpl.petr » 26 pro 2017 13:00 » v Hry
    3
    245
    od pimpl.petr
    26 pro 2017 13:14
  • Problém se hrou
    od SawCraft » 20 úno 2018 21:55 » v Hry
    6
    322
    od xbs
    21 úno 2018 13:32
  • Problém s hrou csgo
    od Downacek » 30 pro 2017 11:43 » v Hry
    3
    290
    od kostra2630
    05 led 2018 20:38
  • Problém se hrou: FIFA 17
    od ZiFFyX » 13 říj 2017 15:54 » v Hry
    1
    368
    od NevimNevim
    14 říj 2017 00:34
  • Mafia II - problém s instalací
    od Fjuro » 10 srp 2018 22:57 » v Hry
    1
    302
    od Pic
    11 srp 2018 00:21

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host