Mafia 1 - seká se

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
Fiba
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1392
Registrován: červenec 15
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod Fiba » 05 led 2018 22:31

Já si právě chtěl zahrát asi po padesátý celej příběh s tím modem a na 3 monitorech. Oldschool stroj nedá 5760x1080 na max a s upravenýma texturama :problem:


CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: MSI GeForce GTX 980Ti 6GB 1426 MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD: Intel SSD 540s 480GB, HDD: WD Black 1TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

Reklama
JMaSha
Level 2
Level 2
Příspěvky: 197
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod JMaSha » 05 led 2018 22:40

Zkoušel jsi nainstalovat starší verze Direct X ?
AMD Phenom II x4 850 3.30 GHz
ASUS M4a87TD EVO
XFX Radeon RX 560 2GB Core Edition
Cooler Master rs-600-acab-m4
RAM 12GB DDR3

Uživatelský avatar
Fiba
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1392
Registrován: červenec 15
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod Fiba » 05 led 2018 23:04

To se instaluje automaticky DX9 když mám steam verzi.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: MSI GeForce GTX 980Ti 6GB 1426 MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD: Intel SSD 540s 480GB, HDD: WD Black 1TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

Uživatelský avatar
drobino
Level 3
Level 3
Příspěvky: 521
Registrován: září 16
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod drobino » 11 led 2018 01:24

Tak jsem se konečně dostal k tomu to vyzkoušet a ikdyž mi to hází artefakty tak hra běží plynule, ale mám jen FHD monitor. Jinak RX580, r5 1600, win10 pro. Hra je koupena na GOG

sampooonek
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod sampooonek » 11 led 2018 05:18

Nemáš monitor s g-sync? Mě tohle dělalo cod1, po vypnutí g-sync v ovladacich bylo vše ok.

Uživatelský avatar
Fiba
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1392
Registrován: červenec 15
Pohlaví: Muž

Re: Mafia 1 - seká se

Příspěvekod Fiba » 11 led 2018 14:59

Nemám G-Sync
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: MSI GeForce GTX 980Ti 6GB 1426 MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD: Intel SSD 540s 480GB, HDD: WD Black 1TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mafia 2 se seká
    od DonKebab » 02 zář 2018 13:30 » v Hry
    2
    308
    od petr22
    02 zář 2018 16:36
  • Mafia 2 a volant
    od Dolpi » 30 črc 2018 22:21 » v Hry
    1
    499
    od Dolpi
    04 srp 2018 01:00
  • Mafia II - problém s instalací
    od Fjuro » 10 srp 2018 22:57 » v Hry
    1
    321
    od Pic
    11 srp 2018 00:21
  • mafia 2 kapitola 12 - uvnitr haly
    od p3v4x » 05 lis 2017 16:01 » v Hry
    4
    480
    od drundur
    12 lis 2017 16:03
  • Notebook do 12k (Mafia 2, plynulý chod systému)
    od LinDan » 20 kvě 2018 18:14 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    515
    od nations112
    21 kvě 2018 11:40

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 21 hostů