mafia 2 bug

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

spawen
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Nespecifikováno

mafia 2 bug

Příspěvekod spawen » 26 črc 2019 17:21

dobry den mam problem s tim ze kdyz jdu s joem v 2 kapitole od gusepa ukrast prvni karu tak ten lag kterej spravne je 5s tak mam furt a nevim co s tim uz zkousel jsem restarty nebo preinstalaci i opravu souboru pres steam ale furt nic proste zustane hra v tom slow motionu a i kdyz dam save zpet tak je furt slow motion ten spadne az po restartu hry dekuji za pomoc spawen



Reklama
behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1334
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod behavioralista » 26 črc 2019 17:39

Nastav si spřažení jader procesoru na tři a méně.

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2483
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod flowem » 26 črc 2019 17:44

Zapni si ve hře Vsync, a pokud máš víc jak 60Hz monitor, tak ho nastav pouze na těch 60Hz.
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

spawen
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod spawen » 26 črc 2019 17:45

mam 144hz monitor benq

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2483
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod flowem » 26 črc 2019 17:46

V tom případě si ho nastav na 60Hz jak jsem psal.
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

spawen
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod spawen » 26 črc 2019 17:49

a win 10

flowem
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2483
Registrován: březen 13
Pohlaví: Muž

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod flowem » 26 črc 2019 17:49

Pokud nevíš jak, tak pravý klik na plochu, nastavení zobrazení, dole dej Upřesňující nastavení, potom dole Zobrazit vlastnosti... a pak záložka Monitor a u frekvence nastav 60 Hz.

Mělo by to pomoct.
AMD Ryzen 7 2700 + Fera 2 | MSI B350 PC MATE | Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3200 | Kingston A2000 1TB | Sapphire NITRO+ RX 480 4GB | EVGA 500B

spawen
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červenec 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: mafia 2 bug

Příspěvekod spawen » 26 črc 2019 17:51

jj uz to mam ;) dik za radu funguje


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mafia 2 bez DVD
    od bohnice05 » 22 kvě 2020 00:06 » v Hry
    3
    308
    od bohnice05
    22 kvě 2020 11:07

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti