myslis zkopirovat slozku do steamu ?

sory za hloupej dotaz jinak sleduj co zvyraznim je mozna pravda
petr22 píše:Pokud tedy ne-Steam verze neni myslena crackla verze.
ja vazne nechtel :( dluhy no pak mesicu asi budu muset pockat jestli ...
Dodatečně přidáno po 2 minutách 37 vteřinách:tet to znovu instaluju z tech stranek jsemsi stahl online updater, necham ho prez noc pak se uvidi, jeste pred tim zkusim nemenit rozliseni atd treba to pomuze ocemz pochybuju, kdyz jsem dal vypnout optimalizace cele obrazovky prez vlastnosti tak to s tim neco udelalo (cerna obrazovka se na chvili zapla nebo vypla, ta moje zhulena hlava xD)
Dodatečně přidáno po 5 minutách 6 vteřinách:Kazdopadne diky za rady, pokec a snahu, vazim si toho.
Dodatečně přidáno po 57 minutách 15 vteřinách:na neco jsem prisel, kdyz smazu slozku C:\Users\Public\Documents\steam tak to jde spustit, problem je v tom ze musim zacit od znova, fakt nahov..,
dozvedel jsem se to pri hledani kde borec pise:
Od novějších verzí jsou problémy se spuštením hry, kdo bude mít tento problém tak napište do vyhledávače tento příkaz " C:\Users\Public\Documents " a smazat složku steam!
- Kdo neměl ještě nikdy předtím ETS 2, tak doporučuju stáhnout jakoukoliv demo verzi a pak spustit tohle, potom hru stačí spustit ve složce- bin/64x,86x | 64x=64-bit,86x=32-bit.
Jestli se ti hra líbí, budu moc rád za každý like. PS ten kdo je tu poprvé ať si přečte celý popis!
fakt to nechapu k cemu to pomuze kdyz musi zacit od znova
Dodatečně přidáno po 58 minutách 11 vteřinách:hoj ty uložený hry (profiles) si zkopíruj to ...\Documents\Euro Truck Simulator -- todle jsem nasel
fakt divne
Dodatečně přidáno po 58 minutách 24 vteřinách:mozna solved
Dodatečně přidáno po 59 minutách 3 vteřinách:ale vyzkousim zitra tet jdu na film, zitra jdu do pracu ohlasit ze v ustavu pro zavisle jsem nevydrzel takze bud dostanu padaka nebo ne ahahaah