Program přestal pracovat (COD Warzone)

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

honzava6266
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod honzava6266 » 04 kvě 2020 14:19

Dobrý den,
mám problém s COD Warzone (u jiných her např. overwatch, CS-GO, jede v pohodě), vždy když ho zapnu najedu do menu tak mi vyzkočí hláška "Program přestal pracovat" a hra padne v různých časech (někdy 1 minuta, někdy 3 minuty atd..) využití CPU na 100% ale to bylo vždy, jelikož jsem ho v BIOSu trochu naboostoval abych to rozjel.
Začlo to dělat před 5ti dny, jinak jsem to normálně hrál, v té době jsem nic nemazal ani neinstaloval.

v prohlížeči událostí jsem našel toto:
Název chybující aplikace: ModernWarfare.exe, verze: 1.0.0.0, časové razítko: 0x5eac5baf
Název chybujícího modulu: ModernWarfare.exe, verze: 1.0.0.0, časové razítko: 0x5eac5baf
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00000000019e4ae0
ID chybujícího procesu: 0x13dc
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d6220905dbfd56
Cesta k chybující aplikaci: E:\Hry\Call of Duty Modern Warfare\ModernWarfare.exe
Cesta k chybujícímu modulu: E:\Hry\Call of Duty Modern Warfare\ModernWarfare.exe
ID zprávy: 6f486c0d-8dfc-11ea-8744-bc5ff4f9b2cf

Vyzkoušel jsem instalaci a aktualizace všech možných programů jako je NVIDIA, directx, update windowsu a hru jsem odinstaloval a znovu nainstaloval (cca 100 Giga OMG) a nic.
Projel jsem PC pomocí malwarebytes a NOD32 a nic nenašlo a už nevím co s tím.

PC sestava:
Deska: ASRock model FM288x + Killer
CPU: AMD A10-7850K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G
RAM: 16 Giga DDR3 (4 x 4 Giga)
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 Giga
HDD: systémový 250 Giga SSD a na hry atd. 1000 Giga Sata
Windows 7 64 bit

Prosím prosím, mohl by mi někdo poradit co ještě vyzkoušet? Budu moc vděčný za jajkékoliv rady.
Děkuji Hans



Reklama
behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1335
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod behavioralista » 04 kvě 2020 16:31

No nejdřív by to asi chtělo odboostit ten BIOS nicméně si myslím, že tvůj procesor je slabý.

honzava6266
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod honzava6266 » 04 kvě 2020 17:57

jj odboostoval jsem a pořád to samé, ano CPU je slabé proto jsem ho trosku nakopnul :D ale i tak to fungovalo měsíc bez problémů

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44073
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod petr22 » 04 kvě 2020 18:20

Je tu jista moznost, ze jsi to naboostil tak az jsi to preboostil, coz znamena ze jsi neco usmazil.

V kazdem pripade jestli chces plne vyuzit svoji grafickou kartu, zbav se te 10 let stare
AMD FX desky s procesorem.

honzava6266
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod honzava6266 » 05 kvě 2020 19:31

Řekněme, že né každý má dost peněz nato aby kupoval co 2 roky nové komponenty do PC.
Řeším tu problém, že to vše fungovalo v pohodě a najednou to nejede.
Taky me napadlo jestli t o neni tim boostem ale když jsem ten boost vrátil zpět i tak to najede do menu a po chvili to spadne.

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1335
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod behavioralista » 05 kvě 2020 19:39

Ale tak to tvoje boostění, taktování nebo co jsi s tím dělal mohlo načnout nebo poškodit nějakou komponentu.
Jestli nesplňuješ ani minimální HW nároky, tak to může mít též vliv.Možná by to chtělo nahodit obrázek z HW Info v zátěži, zda se třeba něco nepřehřívá nebo tak.Každopádně tvůj procesor je slabý.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 44073
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod petr22 » 05 kvě 2020 19:48

Kazde dva roky ? Ted mas procesor z roku 2011. Ze sis ho koupil pozdeji neni dulezite, nemel jsi ho kupovat, tennto
procesor byl slaby uz kdyz se zacal prodavat. Staci koupit jednou za dejme tomu 5 let vykonny procesor, ne to
nejlacinejsi, coz ta A10 byla - navic je to APU, takze jsi zbytecne zaplatil za grafiku v procesoru kterou nepouzivas
protoze mas Geforce 1050 a zustal drahy, ale slaby procesor. Kdybys tenkrat koupil nejaky Intel misto AMD-FX, byl
by vyrazne vykonnejsi a nebyl by tento problem.

AMD FX platforma je nachylne na prehrivani bez pretaktovani, opakuji ze je mozne ze ty teploty po pretaktovani
byly takove, ze jsi si znicil zakladni desku. Uvedom si ze pretaktovavas komponnety ktere jsou 7-10 let
stare a deska pajena bezolovnatym cinem muze byt po letech tak krehka, ze ji vyssi teploty behem par tydnu znici.

Pretaktovani neni vyssi vykon zadarmo, je za cenu mnohem vyssiho opotrebeni komponent a kdyz uz jsou
za hranici zivotnosti, muzes je neopravitelne poskodit.

Pokud je to hw problem, porizeni nove desky, procesoru a RAM te stejne nemine. Coz je investice cca
7000 Kc - coz vzhledem k tomu, ze to co mas je stare skoro 10 let neni zase tak moc za tu dobu.

Jedine co muzes udelat je sundat vsechny chladice a aplikovat novou tepplovodivou pastu, vyzkouset jiny zdroj
a jine pameti - jestli ani jedno nepomuze, bude nejspis po desce.

A opakuji i to, ze ten procesor je prilis slaby na tu tvoji grafickou kartu. Pro tebe dobra zprava je ta, ze zavod
ve vykonu mezi AMD a Intelem je v takove fazi, ze i ten nejlacinejsi procesor od AMD z rady Ryzen je vykonnejsi
nez vse co Intel do roku 2017 uvedl na trh. Takze za 2400 Kc muzes mit sestijadrovy Ryzen 1600 AF, za 1300 Kc
ctyrjadrovy Ryzen 1200 AF. Vse nekolikrat vykonnejsi nez ta tva historicka A10.

honzava6266
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod honzava6266 » 06 kvě 2020 14:50

To máš pravdu.
Díval jsem se na teploty a ty byly 60°C.
Mám ještě tyto otázky:
1) Proč ostatní hry mi fungují bez problému?
2) jak zjistím jestli mi odchází deska?

honzava6266
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod honzava6266 » 10 kvě 2020 21:57

Provedl jsem upgrade WIN 7 na WIN 10, poté jsem jednu hru zahrál úplně v pohodě a po restartu opět hra začala padat do WINu ale bez chybové hlášky.

b.m
Level 2
Level 2
Příspěvky: 154
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: Program přestal pracovat (COD Warzone)

Příspěvekod b.m » 25 kvě 2020 23:03

Zkoušel sis pohrát s nastavenim grafiky.

Kolik ti to dává FPS.

Jako lepší procesor by se hodil, ta nabídka AMD je fakt parádní teď. :lol:
Ryzen 7 1700 (3,8 GHz), 4 x ADATA XPG GAMMIX D10 8GB DDR4 3000, ASRock AB350M Pro4, MSI Radeon RX 480 GAMING 4G, Kingston A2000 500GB, RM 650x, Fractal Design Define Mini, SilentiumPC Fera 3


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s grafikou Ovladač grafické karty přestal pracovat a byl obnoven
    od Trhanec » 04 led 2020 19:40 » v Problémy s hardwarem
    7
    492
    od gogo1963
    05 led 2020 09:21
  • Program COM Surrogate přestal pracovat_jak vyřešit?
    od bluenite » 06 srp 2020 20:19 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    272
    od bluenite
    06 srp 2020 20:19
  • COD: Warzone
    od Mycc » 15 bře 2020 21:37 » v Hry
    6
    1093
    od Mycc
    16 bře 2020 23:53
  • COD: Warzone -
    od Gibbson » 16 zář 2020 18:04 » v Hry
    6
    428
    od Gibbson
    19 zář 2020 10:40
  • Cod warzone
    od Svatyfrantisekvole » 11 bře 2020 18:33 » v Hry
    3
    1085
    od mmmartin
    12 bře 2020 14:50

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti