závodní hra
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
závodní hra
Ahoj, poraďte mi nějaký závodní hry, aby podporovali ovládání gamepadem. Jde na gamepad Need for speed underground, starší díly mi nešli. Díky za tipy.
Asus K55VJ
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: závodní hra
Všechny díly nfs, potom dobrá hra je test drive unlimited, nebo třeba flatout.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pak doporučuji Race Driver:GRID ,a pokud tě baví rallye tak zkus Collin McRae DIRT
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
mam novy gamepad
ahoj mam gamepad co mi dala kamoska a rekla ze nevi jak funguje vubec tomu nerozumim...no ale chtela sem se zeptat ja vubec nevim jak se s tim dela nebo jak s tim mam hrta treba tomb raider legend to si musim jako nekde nastavit nebo mi to bude automaticky uz fungovat? diky moc
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
giuli: Pokud zapojíš gamepad do Pc, Windows by si měl sám stáhnout ovladače. Jestli ale k němu bylo nějaké CD, tak je to snad jasné..
Btw. mnohem lepší by bylo, kdyby sis založila vlastní topic!
erty123456: V poslední době stojí za zmínku rozhodně Race Driver - Grid, stáhni si demo a uvidíš sám..

Btw. mnohem lepší by bylo, kdyby sis založila vlastní topic!

erty123456: V poslední době stojí za zmínku rozhodně Race Driver - Grid, stáhni si demo a uvidíš sám..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..