Counter-Strike 1.6
Counter-Strike 1.6
Dobry den, sice vim ze mne budete povazovat za lamu ale potřeboval bych aimbot do cs1.6. Skousel jsem vyhledávat v googlu, youtubu a uloz.to ,ale všude byly trojani nebo nejake jine viry
. Tak mi prosim poradte nejakou stranku kde bych mohl neco najit (bez viru) nebo mi rovnou poslete link. Diki

Re: Counter-Strike 1.6
to má být vtip? cheating je porušení pravidel na každém slušném serveru takže bys ses měl buď zdokonalovat v hledání nebo raději naučit hrát bez cheatů..myslím že tady ti nikdo s tímhle neporadí
navrhoval bych Lock
navrhoval bych Lock
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Buď se to nauč hrát, nebo to nehraj...je to sice tvrdé ale je to tak !!! CHEATY FUJ 

Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tohle ani náhodou,urážka CS hráčů.kteří podstivě hrají ! CS není o cheatování.Neber to osobně,ale tohle fakt ne
Takže prosím modery o lock
Takže prosím modery o lock
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
přesně kvůli takovýmhle jsem přestal hrát CS
jinak tohle zamykám. nauč se hledat. tohle je opravdu proti pravidlům slušnosti na každém serveru

jinak tohle zamykám. nauč se hledat. tohle je opravdu proti pravidlům slušnosti na každém serveru
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji