Ahoj, vím, že bych to sem asi takhle neměl psát. Mám počítač v podpisu, procesor stabilně přetaktovaný na 2640Mhz (FSB 220*12) s box chladičem (po vyčištění PC od prachu max 65°C), a nedalo mi to, stáhnul jsem si (nechci tím podporovat warez) Call of Duty Black Ops, nainstaloval, nastavil na medium, a šlo to kolem 30FPS (ještě bez taktu procesoru), ale se stáhlou verzí jsem tam měl ty lagy.
Tak mi to běhalo, napsal jsem si 'Ježíškovi' o origo na multiplayer, a teď to tak projíždím a na http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ jsem si zkusil ten HW test, a svítilo mi tam hezky červeně FAIL, Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better.
Ten E6600 má kámoš, myslím že má 2,66Ghz (já mám 2,64) a jde mu to v pohodě. Jenže on mě ten procesor asi dost brzdí, protože v 3d marku 06 měla grafika 4000bodů a procesor jen 2000 (po taktu 2200), potom jsem se kouknul na shop, kde jsem to objednával, a tam je minimální požadavek CPU: Intel Core 2 Duo @ 2,4 Ghz/ AMD Athlon 64 X2 4800+, a na pár stránkách jsem to našel také tak, ale i to co bylo na tom Can you run it.
Co je tedy pravda? Běhat by mi to mělo, stažená šla.
Prosím mody ať to neberou jako warez, co mám dělat, abych to otestoval, když jim nejsme tak dobří aby vydali demo?
EDIT: Teď koukám a ten E6600 má taky 2.4Ghz, takže by ten můj měl být i silnější..?
Call of Duty: Black Ops HW nároky - které jsou pravdivé? Vyřešeno
Re: Call of Duty: Black Ops HW nároky - které jsou pravdivé?
Ty nároky jsou pravdivé. Na lagy tam vydali nějaký patch. Já osobně jsem z Black Ops neměl ještě problémy.
Myslím že to dělalo u Core 2 Duo, Quad, Athlon X2 a Athlon 64 X2, nebo tak nějak. Vím, že na to vydal Steam patch.
A když říkáš že jsou pravdivé, tak které? Ty z CYRI?
Ale stejně, i kdybych to měl hrát na low, tak budu.
A když říkáš že jsou pravdivé, tak které? Ty z CYRI?
Ale stejně, i kdybych to měl hrát na low, tak budu.
Hw požadavky.
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2GB
VGA: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
DX: DirectX 9.0c
HDD: 12GB
Sound: DirectX 9.0c-compatible
Ano, poslední patch pro COD Black Ops konečně upravil časté lagování.
Hraji to na AMD 64 X2 Dual-Core 6000+ 3.1GHz na pouze 720p více nemohu. Ale tato hraje jedno obrovské zklamání
Hraji to na AMD 64 X2 Dual-Core 6000+ 3.1GHz na pouze 720p více nemohu. Ale tato hraje jedno obrovské zklamání
Mě se to taky nejdřív nelíbilo, ale po odehrání poloviny hry, a zkouknutí pár videí z MP jsem si o to řek rodičům k Vánocům.
Jako mě to jede 30-40FPS (v extrémech jen 20) na 1680x1050, textury normal, polovina antrostropického filtrování, bez AA.
Jako mě to jede 30-40FPS (v extrémech jen 20) na 1680x1050, textury normal, polovina antrostropického filtrování, bez AA.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nároky vůbec neřeš. Na plynule hraní potřebuješ 2 PC. Na jednom v reálném čase opravuješ zabugovaný kód a na druhém hraješ
Osobně sem to hrál jak na starších Athlonech X2, tak i Ax4, Phenom x4 a Core i7 s grafikami 5850, 5870, 5970 a GTX 460, 480 a stejně to nebylo ani po patchi o moc plynulejší
Takhle hra je podle mě odpad a jsem rád, že jsem si ji nekoupil 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Mě to jede s GTX 460 a Phenomem II X6 v 1920x1080 se všemi detaily na max vč AA, Vsync a všeho. Mám poslední patch a žádnou ztrátu FPS nebo jiné problémy nepozoruju.
Nejde o plynulost, jde o to zasekávání. Kámošce, pozor holce FPSce
na Core 2 Quad a myslím GTX260 ta co jsem stáhnul jela sice plynule, ale pak zásek a pak zase cca 50FPS. Prý by to ty steam patche měly řešit - nechám se překvapit. Moje sestava nároky splňuje, tak se nemusím bát.
Hipiry, na Phenomech to nedělá.
//Víš že Vsync ti drží FPS na max 60 a kvalitu grafiky to nezvyšuje?

Hipiry, na Phenomech to nedělá.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mně šlo o to, že ta hra se sekala i v menu a cut scénách
Prostě pro mě je série CoD mrtvá. Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale "ať žije BF:BC 2". 1000x lepší hra 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Nemusíš hned kulit oči, špatně jsem tě pochopil.
To nebylo na tebe, ale na tu hru
memphisto
To nebylo na tebe, ale na tu hru

-
- Pohlaví:
Fílek píše:Hipiry, na Phenomech to nedělá.
Aha:D No abych nalil čistýho vína- já jsem si nikdy Vsync nemohl dovolit a když mám teď konečně stroj, kterej se dá snad považovat za aktuální, tak jsem zapnul všechno. Díky:D
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 38
- 81092
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
15 čer 2025 04:53