Input not supported
Input not supported
Dobrý den , mám vážný problém. Právě sem dostahoval hru Star wars Old republic ale hru zapnu a na monitoru se mi objeví input not supported jinak je zcela černý. Když restartuju Pc tak hned místo abych se dostal do nabídky uživatelů windows , tak mám input not supported nevím co s tím , jelikož je tam nastavené nějaké velké rozlišení. Díky za rady
Re: Input not supported
Právě ted mám nouzovej režim ale ten naběhl normálně normálně se na plochu dostanu ale jakmile chci na normalní tak hned input not supported
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:Nastartruj do nouzového režimu a uprav rozlišení.
Rozlišení v Pc mám nastavené už. Ale ještě potřebuju u té hry to nějak nastavit , jelikož do nastavení ve hře se nedostanu , protože to napíše input not supported. Takže potřebuji radu jak to nastavím ručně nějak na svoje rozlišení , které mi monitor zobrazí , jelikož HW požadavky splnuji. Díky za rady předem
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš možnost nastavit tak velké rozlišení, jak dovolí monitor a GK. Jaké možnosti nastavení to nabízí?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já se do nastavení vůbec nedostanu