Chybí igdusc32.dll
Chybí igdusc32.dll
Zdravím všechny, jsem tu nový, tak nevím jestli píši zrovna do správné sekce, jestli ano, tak se omlouvám a poprosil bych někoho o přemístění. No, tak k věci.. Poslední dobou stahuju hodně písniček, programů pro převádění do jiných formátů apod.. Ano, jsem hroznej, celej počítač si zahnojím a pak to má vypadat.. Ale teprve včera se začalo něco dít.. Spousta programů mi přestala z ničeho nic šlapat a nechtěla skoro nic dělat.. Dřív jsem v pohodě vyrenderovat video/zvuk v Camtasii a najednou, když chci něco renderovat, tak mi celý program spadne.. Dalé u WMP, předevčírem jsem si pouštěl jedno video, vše bylo v pohodě, najednou jde jen zvuk a obraz jakoby zmizel.. Poté když chci spustit program QuickTimePlayer, vyhodí mi to chybu, že nemůže najít " igdusc32.dll ". Ve spoustě " návodů " na internetu bylo všechno možné, jen ne to, kde ho sehnat.. Radši jsem nic nestahoval, aby to nebylo ještě horší. Nevím vůbec co s tím, mohl by mi někdo pomoct? Díky.
Re: Chybí igdusc32.dll
igdusc32.dll je knihovna, ktera je soucasti ovladacu grafickeho adapteru Intel HD Graphics. Zkusil bych preinstalovat drivery grafickeho adapteru. Vic Ti nepomuzu, protoze jsi se neobtezoval rict zhola nic o tvem pocitaci, operacnim systemu, apod.
Omlouvám se.. Mám notebook od Asusu, OS: Windows 8, Ram 6Gb, Procesor: Intel Pentium CPU 2117U 1.80 GHz, 64 bit systém, GPU prý Nvidia 720M-4Gb, A navíc Intel HD Grafika.
-
- Pohlaví:
Začni tím, že přeinstaluješ ovladač grafiky. Pak odinstaluj vše nepotřebné.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
No, přeinstaloval jsem ty ovladače a vše šlape jak má. Soubor jsem kontroloval a objevil se tam, takže je to snad vše. Děkuji vám za rady. =)
Naposledy upravil(a) TheMishak dne 18 úno 2015 23:32, celkem upraveno 1 x.
Instaluj ovladače z webu výrobce notebooku, ne od Intelu ani NVIDIE.