Acronis TI obnova systému
Acronis TI obnova systému
Narazil jsem na problém s Acronis True Image. Mám vytvořenou boot USB s Acronis , image systému na externím disku. Když připojím boot USB a současně externí disk, tak PC nenabootuje. Když připojím jen boot USB, tak Acronis naběhne, ale když pak připojím externí disk, tak ho Acronis nevidí. Asi si načítá připojené disky při spuštění. Nemá s tím někdo zkušenost, jak to vyřešit. Díky za radu.
Re: Acronis TI obnova systému
Ak pripojíš samotný externý disk k PC,tak beží bez problémov?
Externí disk je bez problémů.
Možná to bude tím, že Acronis detekuje disky jen při startu. Zkus novou verzi, třeba už to mají vychytané. (Já Acronis už nepoužívám.)
Zkus nejdřív ruční výběr USB boot media po startu PC (F12, F8 každá deska to má jinak), a než to potvrdíš ENTERem, tak připoj ten disk (nebo ihned potom).
Zkus nejdřív ruční výběr USB boot media po startu PC (F12, F8 každá deska to má jinak), a než to potvrdíš ENTERem, tak připoj ten disk (nebo ihned potom).
Prvykrát to počujem,že Acronis detekuje disky iba pri štarte.Spustil som si Acronis 2021.Po nabehnutí som pripojil externý disk,ktorý sa bez problémov zobrazil medzi diskami.Akú verziu používaš?
Acronis TI 2017
Tak skúsil som verziu 2018 a žiadný problém.Skús inú verziu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 9104
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 11:04
-